.

ОСРАМ ФКС 64640 150В 24В ХАЛОГЕНА Сијалица
Новак

Осрам лампе халоген Хлх Г6 35 без рефлектор 150В 24в 6000 лм Оваа сијалица е позната и како СИЈАЛИЦА ФКС, корис�

Залиха
Амазон Основи 60W Еквивалент, Дневна Светлина, Не-Затемнување, 10,000 Час Живот, А19 ПРЕДВОДЕНА Сијалица | 24-Пакет
Новак

Со век на траење од 10000 часа, сијалицата ќе трае повеќе од 9 години (врз основа на 3 часа употреба секој ден

Залиха
Росвола Клип За Спуштање Пролетен Прстен, Манган Челик За Долно Осветлување Задржување На Пролетните Клипови Еластична Извонредна Изработка
Новак

Безбедно Фиксирање : клиповите се користат за фиксирање на сијалицата за да се спречи нејзино олабавува

Залиха
Флуоресцентни Светлосни Капаци За Канцеларија Во Училница-Хавајски Модел - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија во Училница-2ft x 4ft
Новак

ФИТ СТАНДАРДНА ФЛУОРЕСЦЕНТНА ТАВАНСКА СВЕТЛИНА ОД 2Х4 СТАПКИ : вистинската големина на секоја флуоресце

Залиха
Флуоресцентни Светлосни Капаци За Канцеларија Во Училница-Планински Модел - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија во Училница-2ft
Новак

ФИТ СТАНДАРДНА ФЛУОРЕСЦЕНТНА ТАВАНСКА СВЕТЛИНА ОД 2Х4 СТАПКИ : вистинската големина на секоја флуоресце

Залиха
Замена За Осрам Силванија 41850 WFL 12v 100w Сијалица Со Техничка Прецизност Е Компатибилен Со Осрам Силванија
Новак

Замена За Осрам Силванија 41850 Wfl 12v 100w Сијалица Е Компатибилен Со Осрам Силванија Единица по продажба : 1 З

Залиха
Флуоресцентни Светлосни Капаци За Тавански Дифузни Панели-Модерна Шема - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија во Училница-Канцеларија
Новак

ФИТ СТАНДАРДНА ФЛУОРЕСЦЕНТНА ТАВАНСКА СВЕТЛИНА ОД 2Х4 СТАПКИ : вистинската големина на секоја флуоресце

Залиха