.

.

ОСРАМ ФКС 64640 150В 24В ХАЛОГЕНА Сијалица

ОСРАМ ФКС 64640 150В 24В ХАЛОГЕНА Сијалица

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Осрам лампе халоген Хлх Г6 35 без рефлектор 150В 24в 6000 лм. Оваа сијалица е позната и како СИЈАЛИЦА ФКС, користи 150 вати и 24 волти. Друг Анси Код за тоа е 64640 и има база На Г6, 35 Би-Пински. Лумените на оваа сијалица се 6000 и имаат номинален век на траење од 50 часа.

Параметри на производот

Слична стока