.

.

Јомп Снекин Топката Куче Храна &засилувач; Третираат Топката-Интерактивни Џвакање Играчка Наменета За Безбедно Миленичиња Игра, Направени Од Текстура &засилувач; ?

Јомп Снекин Топката Куче Храна &засилувач; Третираат Топката-Интерактивни Џвакање Играчка Наменета За Безбедно Миленичиња Игра,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ЖИВА ТОПКА : Нашата Топка За Грицкање е совршена за долга игра на носење со вашиот крзнен пријател Направено од премиум силикон, оваа издржлива и безбедна кучешка топка е дизајнирана со текстура, така што патеката за отскокнување е непредвидлива, што ја прави позабавна од типичните топчиња за кучиња. НЕ ЗА ТВРДИ / АГРЕСИВНИ ЏВАКАЧИ : играчките ЈОМП се наменети за меки и средни џвакачи и нема да им се спротивстават на тврдите џвакачи. ИГРАЧКА ЗА КУЧИЊА ШТО МОЖЕ ДА се НАПОЛНИ : Не само Што Топката За Ужина е совршен придружник за вашиот пуч, туку е и топче за храна за кучиња што може да се наполни со каша, путер од кикирики или омилена закуска на вашето кученце. Откако вашето куче ќе заврши со играњето, претворете ја оваа играчка за џвакање во топка за уживање за да ги наградите за нивниот спортски дух!. БЕЗБЕДНИ ИГРАЧКИ ЗА КУЧИЊА : не е доволно да се забавуваат играчките за кучиња, тие исто така треба да бидат целосно безбедни и соодветни за вашите миленици! Секоја интерактивна играчка за кучиња во нашиот опсег е хипоалергична, без БПА и е направена без употреба на штетни хемикалии. Тие се исто така непорозни и безбедни за миење садови со часови забава!. ЈОМП ВЕТУВАЊЕ : Во ЈОМП, ние сме во бизнисот да правиме безбедни, одржливи и стимулирачки играчки за кучиња дизајнирани да им донесат радост на вашите кученца и кучиња во кои можете да ги споделите и вие! Ние ги правиме нашите производи со љубов, а не пластика, користејќи силикон за да создадеме безбедни, чисти играчки за вашите најдобри пријатели. ЖИВА ТОПКА : Нашата Топка За Грицкање е совршена за долга игра на носење со вашиот крзнен пријател. Направено од премиум силикон, оваа издржлива и безбедна кучешка топка е дизајнирана со текстура, така што патеката за отскокнување е непредвидлива, што ја прави позабавна од типичните топчиња за кучиња. НЕ ЗА ТВРДИ / АГРЕСИВНИ ЏВАКАЧИ : играчките ЈОМП се наменети за меки и средни џвакачи и нема да им се спротивстават на тврдите џвакачи.

Параметри на производот

Слична стока