.

.

Пчелите на берт За Кучиња Фрлаат Спреј За Кучиња Со Спреј Направен со Омега 3 И Спреј За Контрола На Витамин Е | Барака За Кучиња За Да Помогнат При Пролевање Кучиња, ?

Пчелите на берт За Кучиња Фрлаат Спреј За Кучиња Со Спреј Направен со Омега 3 И Спреј За Контрола На Витамин Е | Барака За Кучиња За

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

#1 БРЕНД за ЧЕШЛАЊЕ МИЛЕНИЧИЊА во САД* - Придружете им се на милиони родители миленичиња кои не можат да добијат доволно Пчели на Бурт за Домашни Миленици користејќи Го американскиот бренд #1 за чешлање миленичиња НАЈДОБАР НЕЖЕН СПРЕЈ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА ОД КУЧИЊА - овој спреј за контрола на барака помага да се намали пролевањето и лупењето за да се остави крзното сјајно и меко. НАВЛАЖНУВА и УСЛОВУВА — Пчелите На Бурт за Кучиња фрлаат спреј за намалување навлажнува, храни и ги условува палтата на кучињата. БЕЗБЕДНИ СОСТОЈКИ-Без Суровост, без Бои, рн избалансирани За Кучиња и направени во САД. Висок КВАЛИТЕТ — Изработен Со највисок квалитет, целосно Природни состојки за решение за кучиња за контрола на барака на кое можете да му верувате.

Параметри на производот

Слична стока