.

.

Инвалидска Количка за Кучиња За Рехабилитација На Задните Нозе, Лесен Алуминиумски 2 Тркала Прилагодлив Асистиран Автомобил За Прошетка, Инвалидска Количка За Куч

Инвалидска Количка за Кучиња За Рехабилитација На Задните Нозе, Лесен Алуминиумски 2 Тркала Прилагодлив Асистиран Автомобил За Прошетка,

DEN 1192.00

Пристапност
Залиха

●ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА●Нашите инвалидски колички се лесни за расклопување и склопување заедно, можете сами да ги инсталирате Инвалидски колички со две тркала се погодни само за домашни миленици со попреченост во задните нозе. Можете да ги кренете задните нозе. Ако можете да одите на предните нозе, нашата инвалидска количка ќе му помогне да оди. Одобрена од ветеринарот, инвалидската количка погодна за кучиња со ограничени или неактивни задни нозе е специјално дизајнирана за кучиња и мачки со задни нозе, за да можат да одат и да трчаат како обични млади луѓе. ●ИЗДРЖЛИВ и УДОБЕН ● оваа инвалидска количка за кучиња е изработена од издржлива, лесна алуминиумска рамка, која е лесна за ракување додека се одржува стабилноста. Целосно прилагодливиот безбедносен ремен обезбедува најдобра удобност. ЕВА шокабсорбирачките гуми од пена го прават кучето лесно да оди. ①ПРИЈАТЕЛСКИ СОВЕТИ ве Молиме измерете го вашето куче пред да го купите. Домашните миленици се еден од членовите на нашето семејство. Ако се инвалиди, ве молиме не се откажувајте. ИНВАЛИДСКА КОЛИЧКА може да им даде втор живот. Посакувам вашето домашно милениче брзо закрепнување. ●ДИЗАЈН за ЗАТОПЛУВАЊЕ на СРЦЕТО + инвалидска количка За Миленичиња е дизајнирана да им помогне на миленичињата со болести на нозете да одат, да трчаат и да играат слободно, помагајќи им да се вратат во нормален живот. Висината, ширината и должината на оваа инвалидска количка за кучиња може да се прилагодат и може да се прилагоди на вашето домашно милениче во одреден опсег. ●ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА●Нашите инвалидски колички се лесни за расклопување и склопување заедно, можете сами да ги инсталирате. Инвалидски колички со две тркала се погодни само за домашни миленици со попреченост во задните нозе. Можете да ги кренете задните нозе. Ако можете да одите на предните нозе, нашата инвалидска количка ќе му помогне да оди. Одобрена од ветеринарот, инвалидската количка погодна за кучиња со ограничени или неактивни задни нозе е специјално дизајнирана за кучиња и мачки со задни нозе, за да можат да одат и да трчаат како обични млади луѓе. ●ИЗДРЖЛИВ и УДОБЕН ● оваа инвалидска количка за кучиња е изработена од издржлива, лесна алуминиумска рамка, која е лесна за ракување додека се одржува стабилноста. Целосно прилагодливиот безбедносен ремен обезбедува најдобра удобност. ЕВА шокабсорбирачките гуми од пена го прават кучето лесно да оди. ①ПРИЈАТЕЛСКИ СОВЕТИ ве Молиме измерете го вашето куче пред да го купите. Домашните миленици се еден од членовите на нашето семејство. Ако се инвалиди, ве молиме не се откажувајте. ИНВАЛИДСКА КОЛИЧКА може да им даде втор живот. Посакувам вашето домашно милениче брзо закрепнување. ●ДИЗАЈН за ЗАТОПЛУВАЊЕ на СРЦЕТО + инвалидска количка За Миленичиња е дизајнирана да им помогне на миленичињата со болести на нозете да одат, да трчаат и да играат слободно, помагајќи им да се вратат во нормален живот.

Параметри на производот

Product name:
Dog Wheelchair
Material:
Aluminum Alloy
Size:
XXS, XS, XSWiden, S, M, L
Features:
Lightweight, adjustable and foldable, easy to store, transport, and clean
Package Includes:
1 × Dog Wheelchair:
Features:
①Twowheeled wheelchairs are only used for pets with hind legs disabilities. You can raise its hind legs. If they can walk with their forelimbs, our wheelchair will help them walk.:
②Our wheelchair has a durable, lightweight aluminum frame and adjustable safety belt, which can provide the best comfort and mobility.:
③You can adjust the height, width and length of the pet wheelchair to make it suitable for your pet within a certain range.:
Notice:
1. Select the appropriate size wheelchair for your pet based on the measurement chart shown in the picture.:
2. The wheelchair should be inspected monthly and any screws should be tightened to prevent loosening.:
3. This dog wheelchairs only provide mobility assistance for dogs with inconvenient hind legs, No therapeutic effect. If the dog is in a critical state, it is not recommended to buy this type of wheelchair. :
Слична стока