.

.

Предупредување за ограда од ограда, Тестер за напори за електрична ограда, Пронаоѓач на дефект на ограда, тестер за ограда, електрична ограда од електрична ограда, ?

Предупредување за ограда од ограда, Тестер за напори за електрична ограда, Пронаоѓач на дефект на ограда, тестер за ограда, електрична ограда

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Широк опсег на волт : дизајниран да има опсег на напон со широк напон од 1000-10000 V, идеален за ниска импеданса и стандардни контролори на ограда Со светлина од 6 парчиња : Постојат 6pcs индикатор светло на тестерот, што соодветно одговара на напонот, многу точен. Широко со употреба : Се користи за мерење на напонот на која било метална жица, мулти жица, јаже, мулти -лента, жици за ограда, ексцитри и така натаму. Одлични материјали : комбинирање на висококвалитетни PP и бакарни материјали, многу издржливо со ладно време и долгорочно користење. Подобар дизајн : Доаѓа со мала тежина и компактна големина, водоотпорен мерач на ограда во волт е многу едноставен за носење и складирање. Широк опсег на волт : дизајниран да има опсег на напон со широк напон од 1000-10000 V, идеален за ниска импеданса и стандардни контролори на ограда. Со светлина од 6 парчиња : Постојат 6pcs индикатор светло на тестерот, што соодветно одговара на напонот, многу точен. Широко со употреба : Се користи за мерење на напонот на која било метална жица, мулти жица, јаже, мулти -лента, жици за ограда, ексцитри и така натаму. Одлични материјали : комбинирање на висококвалитетни PP и бакарни материјали, многу издржливо со ладно време и долгорочно користење. Подобар дизајн : Доаѓа со мала тежина и компактна големина, водоотпорен мерач на ограда во волт е многу едноставен за носење и складирање. Пронаоѓач на дефект на оградата, тестер за ограда, електрична ограда од ограда, дигитален напон на електрична ограда, тестер за напон, електрична ограда водоотпорен напонски мерач 10k V преносна алатка со 6pcs светлина за Farm Specification : Tyte Type : PELECTER FENCE TESTERMAINTER : PP + COPPERVERTAGE TEST RANGE : 1000-10000 VTYPE : Откривање Серија Апликација : За тест за напон на електрична ограда.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Fence Tester
Material:
PP + Copper
Voltage Test Range:
1000-10000V
Type:
Detection Series
Application:
For electric fence voltage test.
Waterproof:
Yes
Product Size:
Approx. 18 x 3 x 2.2cm / 7.09 x 1.18 x 0.87in
Number of Lights:
6pcs
Wide Range Applications:
Used to measure the voltage of any metal wire, multi wire, rope and multi tape. Test fence wires, exciters, ground systems, hook wires and fence components. For the enclosures of farms, home gardens, sheep, pets, horses and livestock.
Weight:
72 g / 2.54 oz(approx.)
Package List:
1 x Electric Fence Tester
Note:
No battery needed, just test and use.
Слична стока