.

.

Копче За Вклучување/Исклучување На Прекинувачот За Вклучување / Исклучување На Копчињата За Пресврт Продолжување 20мм Должина За Приклучок За Светилки Розово Злат?

Копче За Вклучување/Исклучување На Прекинувачот За Вклучување / Исклучување На Копчињата За Пресврт Продолжување 20мм Должина За Приклучок За

DEN 310.40

Пристапност
Залиха

Копчето за прекинувач за вртење се користи за замена на старото или скршеното копче за вртење на штекерот на светилката Широко се користи во столна ламба, подна ламба, ѕидна светилка, висечки светла. Вкупна Големина : 20мм х 15мм / 0,79 "х 0,59" (Л*Д); Содржина На Пакетот : 4 парчиња x Копче За Вртење. Копчето за продолжување е изработено од месинг, издржлив и стабилен. Лесен за инсталирање, нема потребни алатки за инсталација. Свртете спротивно од стрелките на часовникот за да го отстраните старото копче, а потоа зашрафете го новото копче во насока на стрелките на часовникот на држачот на светилката. Исклучете ја струјата пред да ја замените или поправите светилката. Обрнете внимание на насоката на вртење при инсталирање на копчето. Што е ова?Копчето за прекинувач за вртење се користи за замена на старото или скршеното копче за вртење на штекерот на светилката. Широко се користи во столна ламба, подна ламба, ѕидна светилка, висечки светла.Што ќе добијам?Материјал : Месинг Боја : Роуз Голдтотална Големина : 20мм х 15мм / 0,79" х 0,59"(Л*Д)Големина На Конец : 4/36содржина на пакувањето : 4 парчиња х Свртете Го Копчето Дали има некои предности на производот?Копчето за продолжување е изработено од месинг, издржлив и стабилен.

Параметри на производот

Слична стока