.

.

Мерач на напојување со тестер на USB мерач, USB мултиметарски напон и тесен тестер, откривање на напон во реално време со екранот на LCD во боја, приказ на бојата Тип Ц во?

Мерач на напојување со тестер на USB мерач, USB мултиметарски напон и тесен тестер, откривање на напон во реално време со екранот на LCD

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Откривање во реално време, протоколи за поддршка : USB тестер во реално време Откривање на статус на полнење на електрични уреди, напон, струја, моќност и други индикатори, поддршка QC20, PD, за препознавање на протоколот за брзо полнење на Samsung. Супериорни перформанси : USB мултифункционален тестер со IPS HD боја LCD дисплеј, BI насочена поврзаност, агол на гледање широк 160 степени, голема осветленост и долг живот. Висока точност : Внатрешното коло за земање примероци на тестер на USB C на професионални инструменти и алгоритми за уникатна точност ја обезбедуваат точноста и стабилноста на производот и на ниво на хардвер и софтвер. Широко компатибилен : USB C Tester Power е дизајниран со интерфејс од типот C, кој може да се користи за дигитални и периферни производи од типот C 3 C, како што се мобилни телефони, лаптопи, полначи, полначи за автомобили, итн. Функција за складирање на прекин на електрична енергија, кога мобилната моќност е исклучена, може да чува податоци за капацитет и енергија за последователно гледање и лесно да се измери енергетскиот капацитет на мобилната моќност. Откривање во реално време, протоколи за поддршка : USB тестер во реално време Откривање на статус на полнење на електрични уреди, напон, струја, моќност и други индикатори, поддршка QC2.0, PD, за препознавање на протоколот за брзо полнење на Samsung. Супериорни перформанси : USB мултифункционален тестер со IPS HD боја LCD дисплеј, BI насочена поврзаност, агол на гледање широк 160 степени, голема осветленост и долг живот. Висока точност : Внатрешното коло за земање примероци на тестер на USB C на професионални инструменти и алгоритми за уникатна точност ја обезбедуваат точноста и стабилноста на производот и на ниво на хардвер и софтвер. Широко компатибилен : USB C Tester Power е дизајниран со интерфејс од типот C, кој може да се користи за дигитални и периферни производи од типот C 3 C, како што се мобилни телефони, лаптопи, полначи, полначи за автомобили, итн. Функција за складирање на прекин на електрична енергија, кога мобилната моќност е исклучена, може да чува податоци за капацитет и енергија за последователно гледање и лесно да се измери енергетскиот капацитет на мобилната моќност.

Параметри на производот

Item Type:
USB Tester
Material:
ABS
Model:
KWS 1902C
Display:
Color Screen
Voltage:
4-30V
Current:
0-5.1A
Voltage Resolution:
0.002V
Current Resolution:
0.002A
Power:
0-150W
Capacitance:
0-999999mWh
Load Resistance:
1-9999.9Ω
Energy:
0-999999mWh
Temperature:
0-80℃
Timing:
0-99h
Interface:
USB C 24pin
Test Direction:
Bidirection
How to Use:
1. Single short press once to change the display page :
2. Quick double click the key to rotate the display page.:
3. Long press the button for 3 seconds to clear all the saved data.:
4. Charging flow vane:
the color of the arrow and the scrolling speed change with the size of the current, the current from small to large order
5. Current and voltage calibration method:
you must use the standard voltage of 5.000v press and hold the button to power up, the screen shows Factory setting when you can release the button, the product for automatic calibration.
Package List:
1 xUSB Tester :
Слична стока