.

.

Хабилбои Бања Килими Поставува 3 Парче Со Тоалет Покритие, Бања Душеци За Бања Не Се Лизга, У-Облик Контура Тоалет Мат Пеперутка Пролет 16х24инч Бања Душеци За Бања Ка?

Хабилбои Бања Килими Поставува 3 Парче Со Тоалет Покритие, Бања Душеци За Бања Не Се Лизга, У-Облик Контура Тоалет Мат Пеперутка

DEN 399.84

Пристапност
Залиха

1 : Материјал : Овој Комплет Од 3 Парчиња Е Направен Од Корали ,Ткаенината Е Мека И Нежна, Удобна За Кожата И Има Добар Допир 2 : Комплетот За Бања Вклучува : 1 Подлога за Бања 16х24ин (околу 40х60см), 1 Контурна Подлога Во Форма На Буквата У 14х18ин (Околу 35х45см) и 1 Капак На Капакот На Толиет 14х16ин (околу 35х40см). 3 : Комплетот За Подлоги За Бања Е Исто Така Применлив За Врати, Ходници, Сали, Дневни Соби, Спални Соби, Кујни, Дневни Соби, Прозорец, Под Столови, Душеци За Миленичиња, Подлога За Туширање, Подлога За Кујнски Мијалник, Душеци За Врати, Подлога За Перење И Други Прилики. 4 : Силна Издржливост : Подната Подлога Има Супер Апсорпција На Вода, Анти-Лизгање И Издржлива.Комплетот За Подлога За Бања Погоден За Чистење И Одржување,Што Е Лесен За Чување И Грижа Во Секојдневниот Живот. Кога Не Се Користи, Нежно Завиткајте Го И Ставете Го Во Аголот, Со Долг Работен Век. 5 : Ако Имате Било Каков Проблем, Ве Молиме Слободно Контактирајте Не. Пс : Поради Различни Методи на Мерење, Грешката во Рамките на 1-2см е Нормална. 1 : Материјал : Овој Комплет Од 3 Парчиња Е Направен Од Корали ,Ткаенината Е Мека И Нежна, Удобна За Кожата И Има Добар Допир. 2 : Комплетот За Бања Вклучува : 1 Подлога за Бања 16х24ин (околу 40х60см), 1 Контурна Подлога Во Форма На Буквата У 14х18ин (Околу 35х45см) и 1 Капак На Капакот На Толиет 14х16ин (околу 35х40см). 3 : Комплетот За Подлоги За Бања Е Исто Така Применлив За Врати, Ходници, Сали, Дневни Соби, Спални Соби, Кујни, Дневни Соби, Прозорец, Под Столови, Душеци За Миленичиња, Подлога За Туширање, Подлога За Кујнски Мијалник, Душеци За Врати, Подлога За Перење И Други Прилики. 4 : Силна Издржливост : Подната Подлога Има Супер Апсорпција На Вода, Анти-Лизгање И Издржлива.Комплетот За Подлога За Бања Погоден За Чистење И Одржување,Што Е Лесен За Чување И Грижа Во Секојдневниот Живот. Кога Не Се Користи, Нежно Завиткајте Го И Ставете Го Во Аголот, Со Долг Работен Век.

Параметри на производот

Слична стока