.

.

НОВОЦЕ Тоалет Четка Држач Тоалет Четка И Држач Во Собата, Длабоко Чиста Тоалетна Чинија Четка Со Мека Наежвам За Бања Тоалет Четка За Чистење Комплети Тоалетна Чин?

НОВОЦЕ Тоалет Четка Држач Тоалет Четка И Држач Во Собата, Длабоко Чиста Тоалетна Чинија Четка Со Мека Наежвам За Бања Тоалет Четка За Чистење

DEN 1112.00

Пристапност
Залиха

Тоалет Четки Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата. Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. 360° глава на четка со сферични влакна, добра цврстина и густи влакна, добра детергентност, без оштетување на површината на тоалетот. Длабоко чистење без мртви агли за отстранување на нечистотијата, секојдневното чистење не се наведнува, повеќе напорно чистење и поудобно. Мека и цврста глава на четка, не чистете мртви агли, деконтаминација без оштетување на глазурата. Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата. Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. 360° глава на четка со сферични влакна, добра цврстина и густи влакна, добра детергентност, без оштетување на површината на тоалетот. Длабоко чистење без мртви агли за отстранување на нечистотијата, секојдневното чистење не се наведнува, повеќе напорно чистење и поудобно. Мека и цврста глава на четка, не чистете мртви агли, деконтаминација без оштетување на глазурата. Тоалетни Четкиергономските рачки го олеснуваат чистењето и намалувањето на времето за чистење. Дизајнот на долгата рачка може да спречи валкани раце за време на чистењето, да го направи чистењето на тоалетот поефикасно и лесно. Четка за тоалет со стабилна основа за држач, добра е за вентилација и го одржува основното чистење.

Параметри на производот

Слична стока