.

.

Држач за Четка за Заби јојика, Држач За Паста За Заби од Нерѓосувачки Челик За Организатор За Складирање Кујна Во Канцеларија Во Бања, Мултифункционални 6 Слотови З?

Држач за Четка за Заби јојика, Држач За Паста За Заби од Нерѓосувачки Челик За Организатор За Складирање Кујна Во Канцеларија Во Бања,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

✿ СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА-Вкупна Големина) : 6 "×23 "×4 "(Поголеми од слични производи). 6 Четка За Заби Слотови и 1 Паста За Заби Слот. 1 голем слот големина 2.3"; 6 мали слотови 1 "х 1". Совршената големина е погодна за повеќето четки за заби/ електрична четка за заби и паста за заби. Заштедете простор за вашата бања и направете ја да изгледа уредно. ✿ ВИСОК КВАЛИТЕТ-држачот за четки за заби е изработен од висококвалитетен, издржлив и отпорен на ' рѓосувачки челик што може да се користи многу години. Одличниот нерѓосувачки челик не е лесен за оксидација и ' рѓа, силна технологија на заварување, светла површина, лесна за чистење. ✿ МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН-Повеќе слотови за да ги поставите сите ваши работи за капење (вообичаена четка за заби/електрична четка за заби, паста за заби, брич, брич, средство за чистење лице, чешел, тример за веѓи и така натаму), користете како складиште за вашите додатоци за шминка(четка за шминка, четка за трепки, клип за трепки, кармин, лак за нокти и други предмети за шминка). Можете исто така да ги ставите пенкалото, ножиците, лепилото и некои дневни резерви во некои од слотовите. ✿ ДИЗАЈНОТ НА ОТВОРЕНО ДНО - ова е убава и отворена паста за заби/држач за четки за заби што овозможува секоја дополнителна влага брзо да се исуши. Стои на мали нозе, целата вода се исцеди, одржувајќи ги и држачот и држачите за четки за заби суви и чисти. ✿ ГУМА ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ-стапалата имаат гумени заштитници, малите гумени/пластични капаци за да спречат нејзино лизгање. Долните копчиња обезбедуваат добар стисок на држачот. Не се лизга наоколу или се превртува дури и кога е целосно натоварен. ✿ СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА-Вкупна Големина) : 6 "×2.3 "×4 "(Поголеми од слични производи). 6 Четка За Заби Слотови и 1 Паста За Заби Слот. 1 голем слот големина 2.3"; 6 мали слотови 1 "х 1". Совршената големина е погодна за повеќето четки за заби/ електрична четка за заби и паста за заби. Заштедете простор за вашата бања и направете ја да изгледа уредно. ✿ ВИСОК КВАЛИТЕТ-држачот за четки за заби е изработен од висококвалитетен, издржлив и отпорен на ' рѓосувачки челик што може да се користи многу години. Одличниот нерѓосувачки челик не е лесен за оксидација и ' рѓа, силна технологија на заварување, светла површина, лесна за чистење. ✿ МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН-Повеќе слотови за да ги поставите сите ваши работи за капење (вообичаена четка за заби/електрична четка за заби, паста за заби, брич, брич, средство за чистење лице, чешел, тример за веѓи и така натаму), користете како складиште за вашите додатоци за шминка(четка за шминка, четка за трепки, клип за трепки, кармин, лак за нокти и други предмети за шминка). Можете исто така да ги ставите пенкалото, ножиците, лепилото и некои дневни резерви во некои од слотовите. ✿ ДИЗАЈНОТ НА ОТВОРЕНО ДНО - ова е убава и отворена паста за заби/држач за четки за заби што овозможува секоја дополнителна влага брзо да се исуши. Стои на мали нозе, целата вода се исцеди, одржувајќи ги и држачот и држачите за четки за заби суви и чисти.

Параметри на производот

Слична стока