.

.

Sewacc 48 листови џеб материјал хартија гроздобер декор списание за списанија гроздобер списание за декоративни канцелариски хартиени весник за украсување на хартиј?

Sewacc 48 листови џеб материјал хартија гроздобер декор списание за списанија гроздобер списание за декоративни канцелариски хартиени

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Материјална хартија за белешки : Изработено е од врвен материјал за хартија, издржлив за употреба на време Декоративни трудови : Гроздобер листовите за хартија за книги ќе бидат уметност и боја на сè што украсувате. Декоративна хартија за рака : со убава шема. Убав подарок на вашите пријатели, тие дефинитивно ќе го сакаат. Партија за книги за записи на DIY : Овие хартија со шарена форма на DIY не се премногу густи, не премногу тенки, лесни за пишување и преклопување. Декоративна хартија за белешки : Може да биде и за рачно изработени честитки, украси за рака на рака, кутии за подароци за пакување ,. Материјална хартија за белешки : Изработено е од врвен материјал за хартија, издржлив за употреба на време. Декоративни трудови : Гроздобер листовите за хартија за книги ќе бидат уметност и боја на сè што украсувате. Декоративна хартија за рака : со убава шема. Убав подарок на вашите пријатели, тие дефинитивно ќе го сакаат. Партија за книги за записи на DIY : Овие хартија со шарена форма на DIY не се премногу густи, не премногу тенки, лесни за пишување и преклопување. Декоративна хартија за белешки : Може да биде и за рачно изработени честитки, украси за рака на рака, кутии за подароци за пакување ,. Список на пакети 48 x листови со одлики на документи за книги за DIY - Вашите деца и пријатели ќе бидат воодушевени кога ќе добијат белешка или потсетник со декоративни документи за декорација на DIY. -Материјална : хартија DIY материјални трудови - Овие украсни хартија е основен додаток за албуми за белешки, погодни за loversубители на книги за книги или канцелариски материјал за почетници.

Параметри на производот

Слична стока