.

.

Hotfix алатка за шиење Рачка за замена Делови: Алатка за шиење со кожа за шиење 10 парчиња за платно тапацир торбички за чевли за чевли за заклучување на додатоци за поп?

Hotfix алатка за шиење Рачка за замена Делови: Алатка за шиење со кожа за шиење 10 парчиња за платно тапацир торбички за чевли за

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Дизајн на мала тежина, преносен за носење на каде и да ви треба Лесно е да се стави во вашата торба за шиење. Ironелезен материјал, има долг животен век. Предметот е многу погоден и практичен за користење. Одлична алатка за шиење или поправка на чевли, поудобна за домаќинството. Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро користејќи искуство. Доволно количини, така што рачките на железо AWLS можат да ги задоволат вашите различни потреби за DIY. Дизајн на мала тежина, преносен за носење на каде и да ви треба. Лесно е да се стави во вашата торба за шиење. Ironелезен материјал, има долг животен век. Предметот е многу погоден и практичен за користење. Одлична алатка за шиење или поправка на чевли, поудобна за домаќинството. Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро користејќи искуство. Доволно количини, така што рачките на железо AWLS можат да ги задоволат вашите различни потреби за DIY. Опис Дали сè уште барате рачка за поправка на чевли? Потоа, нашата DIY рачка е внимателно подготвена за вас. Одлично за работни занаети за вез.

Параметри на производот

Слична стока