.

.

Дупка за дупка, лисја за образец на лисја, правејќи матрици DIY занаетчиски алатки доаѓа со 8 парчиња хартија за деца и loversубители на DIY

Дупка за дупка, лисја за образец на лисја, правејќи матрици DIY занаетчиски алатки доаѓа со 8 парчиња хартија за деца и loversубители

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

【Погодно за деца】 Доаѓа со 8 листови хартија, лесен за употреба, лесна за сечење хартија, погодна за loversубители на DIY и деца 【Премиум материјал】 Нашиот удар на дупката е изработена од високо квалитетен материјал, издржлив и практичен за децата да играат. 【Модел на лисја】 Нашиот удар на дупката има убава и прекрасна шема на лисја, што е безбедно за употреба и погодна за занаетчиство на хартиени картички. 【Како подарок】 добар подарок за децата, тоа ќе ја стимулира нивната фантазија, ќе ги подобри рацете на способноста и ќе им овозможи на децата да растат среќно. 【Опсег на примена】 Лисја -удар е погоден за сечење на хартија, што го прави вашиот DIY занает поубав и карактеристичен. 【Погодно за деца】 Доаѓа со 8 листови хартија, лесен за употреба, лесна за сечење хартија, погодна за loversубители на DIY и деца. 【Премиум материјал】 Нашиот удар на дупката е изработена од високо квалитетен материјал, издржлив и практичен за децата да играат. 【Модел на лисја】 Нашиот удар на дупката има убава и прекрасна шема на лисја, што е безбедно за употреба и погодна за занаетчиство на хартиени картички. 【Како подарок】 добар подарок за децата, тоа ќе ја стимулира нивната фантазија, ќе ги подобри рацете на способноста и ќе им овозможи на децата да растат среќно. 【Опсег на примена】 Лисја -удар е погоден за сечење на хартија, што го прави вашиот DIY занает поубав и карактеристичен.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Leaf Punch
Material:
ABS
Type:
Maple Leaf, Cherry Leaf, Oak Leaf (optional)
Weight:
Approx. 57g / 2oz
How to Use:
1. Put the whole leaf paper in the water for a while, then drain the water naturally and air dry.:
2. After the leaf paper is being soaked in water, it will be wrinkled after air-drying, more like the texture of real leaves.:
3. According to the color of the leaves in different seasons, choose the appropriate embossing position in the leaf paper.:
4. Put the leaf paper into the cutting position of the leaf machine, and press the button with your thumb to get the leaves with rich color and texture. Package List:
1 x Leaf Punch :
1 Bag x Paper (8pcs) :
Слична стока