.

.

Кожен сет на алатки, 19 парче целосно опремени алатки за шиење на рацете за дизајнери за облека за шиење ткаенини

Кожен сет на алатки, 19 парче целосно опремени алатки за шиење на рацете за дизајнери за облека за шиење ткаенини

DEN 363.04

Пристапност
Залиха

Направено сопствено : Може да се користи за да се направи вашиот уникатен дизајн, тој е совршен за сопствена работа со кожа, како што се шиење кожа, ткаенина, хартија или други предмети Алатки за DIY : Восоците во различни бои обезбедуваат повеќе опции за да одговараат на повеќе бои на кожа и ткаенини за повеќе забава во вашите проекти за DIY. Комплетни алатки : Вклучувајќи машина за шиење, поправка на сет за игла за шиење, восок од пчелин, конус за шиење, трн, восочна нишка, ножици. Повеќенаменски : Запознајте ги вашите основни потреби за кожни занаети, облека, паричници, мрежи, јакни, итн. Подароци : Основни комплети за стартување совршени за персонализирање на вашите кожни проекти, најдобар подарок за дизајнер на костуми или домаќинка. Направено сопствено : Може да се користи за да се направи вашиот уникатен дизајн, тој е совршен за сопствена работа со кожа, како што се шиење кожа, ткаенина, хартија или други предмети. Алатки за DIY : Восоците во различни бои обезбедуваат повеќе опции за да одговараат на повеќе бои на кожа и ткаенини за повеќе забава во вашите проекти за DIY. Комплетни алатки : Вклучувајќи машина за шиење, поправка на сет за игла за шиење, восок од пчелин, конус за шиење, трн, восочна нишка, ножици. Повеќенаменски : Запознајте ги вашите основни потреби за кожни занаети, облека, паричници, мрежи, јакни, итн. Подароци : Основни комплети за стартување совршени за персонализирање на вашите кожни проекти, најдобар подарок за дизајнер на костуми или домаќинка. Карактеристики : Направено обичај : Може да се искористи за да се направи вашиот уникатен дизајн, тој е совршен за сопствена работа со кожа, како што се кожа за шиење, ткаенина, хартија или други предмети за алатки : Восочни навои во различни бои обезбедуваат повеќе опции за да одговараат на повеќе бои на кожа и ткаенини За повеќе забава во вашите DIY Project Scomplete Tools : Вклучувајќи машина за шиење на склопување, сет за игла за шиење, восок од пчелин, конус за шиење, отпадоци, восок, ножици за центри : исполнете ги вашите основни потреби за кожни занаети, облека, паричници, мрежни мрежи, јакни, итн.

Параметри на производот

Item Type:
Leather Tool Set
Material:
Wax Thread, Synthetic Wood, Stainless Steel, Steel, Beeswax
Specification:
19 Pcs
Beeswax:
30g (It is Normal for the Product to Have Irregular Appearance, and It is Normal for the Product Weight to Have an Error of ±3g)
Product Function:
DIY Bags, Sewing
Color:
Random
Package List:
3 x Wax Thread7 x Needle1 x Ring1 x Thimble3 x Thousands of Passes1 x Scissors1 x Beeswax1 x Notch Digger1 x Scribing Wheel
Note:
Random Color
Слична стока