.

.

Панч на дупката за десктоп за акогедор, 6 преносни дупки за рачни дупки, рачни машини за врзување дневно хартија за хартија за лабава лист A4 B5 A5, 5 лим капацитет светл?

Панч на дупката за десктоп за акогедор, 6 преносни дупки за рачни дупки, рачни машини за врзување дневно хартија за хартија за лабава

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Практична алатка : Мини машини за врзување се способни да удрат 5 листови хартија со дијаметар од 6мм/0,24in, дијаметар, 7мм/0,28in длабочина на добиточна храна и растојание од дупка од 9,5 мм/0,37in Висока точност : Мини машини за врзување се дизајнирани со владетел за брзо позиционирање и лесно удирање. Широко користени : машините за врзување на книги се погодни за A4 (30 дупки), B5 (26 дупки), A5 (20 дупки) Внатрешни страници на флипчарт. Цврсто и издржливо : машините за мини врзување користат индивидуални леани метали, со силни и издржливи секачи. Долг сервисен живот : Машините за врзување на книги се изработени од врвна легура и ABS материјал, силен и издржлив, долг животен век. Практична алатка : Мини машини за врзување се способни да удрат 5 листови хартија со дијаметар од 6мм/0,24in, дијаметар, 7мм/0,28in длабочина на добиточна храна и растојание од дупка од 9,5 мм/0,37in. Висока точност : Мини машини за врзување се дизајнирани со владетел за брзо позиционирање и лесно удирање. Широко користени : машините за врзување на книги се погодни за A4 (30 дупки), B5 (26 дупки), A5 (20 дупки) Внатрешни страници на флипчарт.

Параметри на производот

Item Type:
ManualBindingMachines
Material:
Alloy Steel, ABS
Size.:
Hole Diameter:
Approx. 6mm/0.24in
Paper Feed Depth:
Approx. 7mm/0.28in
Hole Spacing:
Approx. 9.5mm/0.37in
How to Use:
Removetheproductanduseit.:
Package List:
1 xManualBindingMachine:
Note:
Please allow for some errors in manual measurements.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Слична стока