.

.

Аголен тркалезен удар, издржлив секач за тркалезна хартија, метал сечило за тримери за катче за картичка за картичка, 5мм мулти -агол за заокружување на уредот за тр?

Аголен тркалезен удар, издржлив секач за тркалезна хартија, метал сечило за тримери за катче за картичка за картичка, 5мм мулти -агол за заокружување

DEN 940.80

Пристапност
Залиха

5мм на нож : Металниот раб на нож за мазно сечење, готовиот заоблен агол е 5мм, што се однесува на заоблениот аголен радиус од 5мм Лесен за употреба : едната рака за усогласување на хартијата до аголната уста, едната рака за да се притисне конзерва. Мини машина за кастрење со лесен и преносен дизајн, погодна за носење и употреба. Совршен дизајн : Сечење хартија со дебелина од 0,5 мм и 4 листови од хартија А4 може да се сечат секој пат. Заоблените агли се меки и нема закопчувања што нема да ви ги почешаат рацете. Широка апликација : Мал агол заокружувачки костум за употреба во канцеларија, училиште, дома и фото студио за да ги заземе кружните агли на картички и документи. Издржлив материјал : Изработено од цврсто куќиште на ABS и секач за ПВЦ, метално сечење сечење мазни заоблени агли меки без измет нема да ги гребеат рацете. 5мм на нож : Металниот раб на нож за мазно сечење, готовиот заоблен агол е 5мм, што се однесува на заоблениот аголен радиус од 5мм. Лесен за употреба : едната рака за усогласување на хартијата до аголната уста, едната рака за да се притисне конзерва. Мини машина за кастрење со лесен и преносен дизајн, погодна за носење и употреба. Совршен дизајн : Сечење хартија со дебелина од 0,5 мм и 4 листови од хартија А4 може да се сечат секој пат. Заоблените агли се меки и нема закопчувања што нема да ви ги почешаат рацете. Широка апликација : Мал агол заокружувачки костум за употреба во канцеларија, училиште, дома и фото студио за да ги заземе кружните агли на картички и документи. Издржлив материјал : Изработено од цврсто куќиште на ABS и секач за ПВЦ, метално сечење сечење мазни заоблени агли меки без измет нема да ги гребеат рацете. Карактеристики : 1. 5мм нож раб : Металниот раб на нож за мазно сечење, готовиот заоблен агол е 5мм, што се однесува на заоблениот аголен радиус од 5мм. Лесен за употреба : едната рака за усогласување на хартијата до аголната уста, едната рака за да се притисне конзервата.

Параметри на производот

Item Type:
Corner Rounder Punch
Material:
ABS+PVC
Product Size:
9 x 6.4 x 3cm / 3.5 x 2.5 x 1.1in (manual Measurement, There May Be Slight Errors).
Tips:
4 Sheets of A4 Paper Can Be Cut Each Time.
Fillet Radius:
Approx. 5mm / 0.2in
Package List:
1 x Corner Rounder Punch :
Слична стока