.

.

Месинг од месинг месинг од месинг метал со тенки плочи од месинг плоча

Месинг од месинг месинг од месинг метал со тенки плочи од месинг плоча

DEN 858.40

Пристапност
Залиха

Материјал : месинг Главно се користат за производство на прецизни инструменти, делови од брод, заниткување, алатки за сечење и разни прецизни делови, панели за водоотпорност на покривот, рабови на покривот, хидроизолација, декорација, хоби, занаети и проекти за DIY; Прецизно обработка, електроди, експерименти со електролиза, итн. Има одлична отпорност на абење, голема јачина, цврстина, добра обработливост и лесна заварување и е погодна за производство на разни делови од длабоко цртање и свиткување. Пакетот вклучува : 1 x месинг од табла за фолија од бакар. Апликации : DIY проекти, хоби, занаети, декорација на згради, индустриска, спроводлива топлина и сл. Материјал : месинг. Главно се користат за производство на прецизни инструменти, делови од брод, заниткување, алатки за сечење и разни прецизни делови, панели за водоотпорност на покривот, рабови на покривот, хидроизолација, декорација, хоби, занаети и проекти за DIY; Прецизно обработка, електроди, експерименти со електролиза, итн. Има одлична отпорност на абење, голема јачина, цврстина, добра обработливост и лесна заварување и е погодна за производство на разни делови од длабоко цртање и свиткување. Пакетот вклучува : 1 x месинг од табла за фолија од бакар. Апликации : DIY проекти, хоби, занаети, декорација на згради, индустриска, спроводлива топлина и сл. Изработено од месинг материјал со добри механички својства и обработливост, може да издржи обработка на топол и ладен притисок. Опис : Главно се користи за засилување, алатки за сечење и разни прецизни делови. Добри механички својства и термопластичност, како и добра обработливост и е лесно да се заваруваат. Таа е една од широко користените сорти на обичен месинг. Поради својата добра пластичност, таа е погодна за производствени плочи, шипки, жици, цевки и длабоки нацртани делови, како што се цевки за кондензатор, топлински цевки и механички и електрични делови, за делови од оптоварување направени од разни стресови со длабоки цртање и свиткување, Како што се иглички, занити, мијалници, ореви, спроводници, извори на барометар, екрани, делови од радијатор, ниво и намалување на таблата за сечење, итн.

Параметри на производот

200mm x 500mm x 0.3mm/0.4mm:
Material:
Brass
Thickness:
0.3mm/0.4mm
Quantity:
1 roll x brass metal foil
feature:
Suitable for manufacturing precision instruments, ship parts, etc.:
Has good mechanical properties and thermoplasticity and good machinability.:
Package Included:
1 roll x brass metal foil:
note:
Light shooting and different displays may cause the color of the items in the picture to be slightly different from the real object. The measurement tolerance is +/- 1- 3 cm.:
Providing you with high-quality products is what we do, & your full satisfaction & happiness are of utmost importance to us! :
Слична стока