.

.

Комерцијална оценка на неопренови, црна, 50а, 0,25 x 2 x 2

Комерцијална оценка на неопренови, црна, 50а, 0,25 x 2 x 2

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Дебелината од 1/4-инчен нуди абсорпција на влијанија од средно до сила и тешка отпорност на абразија Идеално за апликации за кои е потребна значителна апсорпција на шок, како што е работилница или алатка. Направено од мешавина од неопрена : Стирен-Бутадиен и полихлоропен гума. Еластичен неопрен материјал кој е многу еластичен на широк спектар на хемиски, временски услови и температурни услови. Може да издолже до 350% од нејзината оригинална големина без да ризикува трајно оштетување. Овој лист на неопрена (комерцијална оценка) има дурометар на брегот 50А и е идеален за низа употреба. Овие листови се нудат во 14 големини : 1 "x 1", 2 "x 2", 3 "x 3", 4 "x 4", 5 "x 5", 6 "x 6", 8 "x 8", 10 "x 10", 12 "x 12", 8 "x 16", 6 "x 36", 12 "x 36", 24 "x 36" и 36 "x 36". И тие доаѓаат во 2 различни форми : правоаголник или квадрат. Неопренот е еден вид синтетички еластомер, а позната е по балансираната комбинација на корисни црти. Овие својства вклучуваат отпорност на временски услови, отпорност на топлина, отпорност на нафта и отпорност на гас. И бидејќи неопренот е еден вид гума, таа е еластична, има голема јачина на затегнување и има низок комплет за компресија.

Параметри на производот

Слична стока