.

.

Малку високи афионски метални бакарни фолија од бакарна метална плоча со фолија, исечена бакарна метална плоча погодна за заварување и правење месинг плоча

Малку високи афионски метални бакарни фолија од бакарна метална плоча со фолија, исечена бакарна метална плоча погодна за заварување и правење

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Материјал : Бакар со висок квалитет Големина на панелот : 1000мм*50мм*0,6мм/0. Дебелина : 0,6мм/0,8мм. Предности : мазна површина,, ниска содржина на кислород и добра спроводливост. Лесно за заварување, погодно за производство на сите видови на длабоки компоненти на сила на цртање и свиткување. Материјал : Бакар со висок квалитет. Големина на панелот : 1000мм*50мм*0,6мм/0. Дебелина : 0,6мм/0,8мм. Предности : мазна површина,, ниска содржина на кислород и добра спроводливост. Лесно за заварување, погодно за производство на сите видови на длабоки компоненти на сила на цртање и свиткување. Изработено од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработливост, може да издржи опис на топла и ладна обработка на притисок Производство Опис : Површината е мазна, -резивна, ниска содржина на кислород и добра спроводливост. Добра флексибилност, густина, топлинска спроводливост, електрична спроводливост и. Може да се користи за електрично, термичко и заварување. И спроводливоста и пластичноста се подобри. Црвениот бакар има одлична термичка спроводливост, дупки и. Висока чистота, фино структура, екстремно ниска содржина на кислород, без порозност, трахома, олабавост, висока електрична спроводливост, голема прецизност на површината по електрична енергија.

Параметри на производот

Слична стока