.

.

Нога Височина Перница Глуждот Анти-Кревет Перница Нога Одмор Подигнување Рампа Поддршка На Глуждот Перница за летаат Врзани За Кревет Пациент Хирургија Повреда Н?

Нога Височина Перница Глуждот Анти-Кревет Перница Нога Одмор Подигнување Рампа Поддршка На Глуждот Перница за летаат Врзани За Кревет Пациент

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Конкавниот сунѓер за подлога го штити глуждот на стапалото од рани од притисок и нема да се деформира Designedономски дизајниран да обезбеди максимално удобно, дише и блиско вклопување. Поддржете го глуждот, избегнувајте формирање на рани од притисок, за постари лица и пациенти. 20 х 10 х 10см / 7.9 во големина, Меко и удобно користење искуство, исто така погодно за инвалиди. Изработен од висококвалитетна памучна крпа и материјал за сунѓер, главно користен за заштита на глуждот. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Перниче Против Болки Во Креветот : Памучна Крпа + Боја На Сунѓер : Сина Големина : Прибл. 20 х 10 х 10см / 7.9 Во Погоден : за постари лица, пациентот, инвалидите итн. Список на пакети : 1 х Анти‑Болно Перниче Забелешка : ве Молиме дозволете мала грешка поради рачно мерење. Ви благодариме за разбирањето.

Параметри на производот

Item Type:
Anti‑Bedsore Cushion
Material:
Cotton Cloth + Sponge
Color:
Blue
Size:
Approx. 20 x 10 x 10cm / 7.9 x 3.9 x 3.9in Suitable
Package List:
1 x Anti‑Bedsore Cushion
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
Слична стока