.

.

Автоматски диспензерот за вода за мачки за мачки и сет на садови за храна, крената мачка со навалена чинија за хранење со штанд, чинии за храна за мали кучиња маче, ж?

Автоматски диспензерот за вода за мачки за мачки и сет на садови за храна, крената мачка со навалена чинија за хранење со штанд, чинии

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Направено од материјал, и без вкус, мала тежина и издржлив сад за хранење за мачки и мали кучиња Двојно, миленичиња ставаат храна, шише со вода може да држи вода, голем капацитет од 350мл е доволен за пиење 2 - 3 дена за вашето домашно милениче. Дното е дизајнирано со 15 навалена платформа за храна за мачки, разумен агол на 'рбетот на цервикалниот' рбет, лесно да се проголта и да се разнесе здравјето. Автоматски фидери чинија за мачки чисти, подигнати чинии за мачки со штанд се погодни за хранење на најразлични миленичиња, како што се мачки, зајаци, итн., Севкупно е минималистичко и уникатно, одвојливо шише со вода што може да се отстрани и чисти! Опис : - Направено од материјал, и без вкус, мала тежина и издржлив сад за хранење за мачки и мали кучиња. - Двојно, миленичиња ставаат храна, шише со вода може да држи вода, голем капацитет од 350мл е доволен за пиење 2 - 3 дена за вашето домашно милениче. - Дното е дизајнирано со чинија за храна со мачки од 15 ° платформа, разумен агол на 'рбетот на цервикалниот' рбет, лесно да се проголта и да се разнесе здравјето.

Параметри на производот

- Material:
, Stainless Steel
- Capacity:
350ml
Size Chart:
Size:
37x16.5cm/14.57x6.50inch
Package Includes:
1 Piece Pet Feeder:
Note:
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:
Слична стока