.

.

Костим за миленичиња Ноќта На Вештерките Мачка Лилјак Костим Куче Лилјак Облека Виолетова Црна Лилјак Крилја Миленичиња Косплеј Костими За Мали Мачки Кученца Куч?

Костим за миленичиња Ноќта На Вештерките Мачка Лилјак Костим Куче Лилјак Облека Виолетова Црна Лилјак Крилја Миленичиња Косплеј Костими За Мали

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Дизајн На Вампирски Лилјак : костимот За миленичиња За Ноќта на Вештерките е дизајниран со кул крилја на лилјаци, однесете ги вашите миленици на забавата За Ноќта на Вештерките со овие крилја на лилјаци и фатете ги очите на другите луѓе Една Големина Одговара На сите : големината на костимот на крилјата на лилјакот е прилагодлива, обемот на вратот : 14,6-19,7 инчи, обемот на градите : 19,3-22,8 инчи. Велкро дизајнот за ремени за прицврстување на вратот и градите ја прави големината прилагодлива, удобна и флексибилна, погодна за повеќето мачки и кученца. Удобен Материјал : крилото на лилјакот е направено од ткаенина со дебелина од 4 мм за да ја задржи формата на лилјакот долго време, издржлива и не-деформација, исто така многу лесно се чисти. Лесната и мека ткаенина од филц ги прави вашите крзнени бебиња удобни за носење, без чувство на воздржаност. Практично За Носење и полетување : костимот за слатки крилја на лилјаци има два ремени со филц, сите сврзувачки елементи се дизајнирани со магична лента, горенаведеното носење на вратот, долниот дел носење на градите, што е погодно за прилагодување соодветна големина за мачки или кученце, лесен за носење и полетување. Погоден За Повеќе Прилики : Совршен избор за фестивали на вашето домашно милениче или секојдневно носење. Смешни крилја на лилјаци одлично за забава за ноќта на вештерките, маскенбал, забава за костими, роденденски забави или какви било други настани.

Параметри на производот

Material:
soft 4mm felt cloth
Size:
16.53*2.75inch
Color:
black and purple
Comfortable to wear:
lightweight and soft material makes it comfortable for your pets to wear, velcro design is convenient to wear and take off.
Cool pet costume:
when your pet wears this bat wings costume, they will become cool and mysterious and attract more attention.
Notes:
to avoid inappropriate size, please measure your pet's size before place an order.
Package includes:
1 × pet bat wings
Слична стока