.

.

Керамички Подигнати Чинии За Мачки, Навален Покачен Сад За Вода За Храна, Садови За Хранење Миленичиња За Мачки Со Рамно Лице, Мали Кучиња, Го Штитат ' Рбетот На Миле?

Керамички Подигнати Чинии За Мачки, Навален Покачен Сад За Вода За Храна, Садови За Хранење Миленичиња За Мачки Со Рамно Лице, Мали

DEN 1243.20

Пристапност
Залиха

●Без стрес За Хранење ● Подигнатиот сад за мачки може да ја избегне устата на мачката пониска од нејзиниот стомак, така што спречување на стрес и повратен проток за опуштање и јадење без напор на мачката Правејќи ги вашите мачки да уживаат во секој оброк удобно. ●Дизајн На Агол На навалување < дизајниран сад за Навалување е спречување на замор на брадата и намалување на товарот на вратот. Одржувањето на храната секогаш убаво натрупана или лизгајте до дното, помага храната да не се истурка од садот, лесна за јадење на мачките. ●Стабилна Основа За Конуси, дебела и конусна основа, што ги прави овие чинии за мачки многу постабилни за јадење за да се држат подалеку од сопнување и лизгање за време на хранењето. Без грижа за притисокот на честото чистење. ●Еколошки Материјал Е Направен од врвна керамика, отпорен на кршење и без мирис, кој е издржлив и еколошки. Вашата мачка нема да страда од црна брада или некоја друга поврзана инфекција.

Параметри на производот

Слична стока