.

.

Нсдрбх Ранец За Миленичиња, Куфер За Миленичиња, Може Да Се Носи На Рамо Или Количка, Со Проѕирна Покривка и Вентилирана Макара За Количка, Погодна За Патување, Лице?

Нсдрбх Ранец За Миленичиња, Куфер За Миленичиња, Може Да Се Носи На Рамо Или Количка, Со Проѕирна Покривка и Вентилирана Макара За Количка, Погодна

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

[Уникатен дизајн] : дизајнот на вселенската капсула може да се изврши на многу начини Дизајнот сличен на вселенската капсула им овозможува на нашите миленици да уживаат во сонцето и сценографијата. [Безбедност] : нашите ранци за миленичиња се направени од еколошки материјали и поминаа тестови за пукање на стресот во животната средина и тестови за квалитет. Секој ранец има мала тежина, висока отпорност на удар и може да се користи многу години. [Карактеристики] : патентот е мазен како свилата, кога ќе го повлечете патентот, ќе го почувствувате патентот. Нема да заглави или заглави. [Вентилација], обложен дизајн, многу простор за складирање-кучето што носи ранец е лесно, силно и силно. Исто така, обезбедува меки кутии за полнење за домашни миленици. Вашите предмети имаат врвни и предни стеги и торба со ткиво со патент за складирање. [Совети] : ве Молиме измерете ја должината на вашето домашно милениче пред да го купите : од вратот до опашката; од главата до опашката; од главата до опашката. Висина : од земјата до врвот на рамената. Нов начин да ги ослободите рацете за патување. Дизајнот за затоплување на срцето на гондор може да обезбеди подобра гаранција за повеќе акрилни материјали, па ако сакате да ги извадите заедно, ова е најдобриот начинкарактеристика : 1. Исклучителни дупки за вентилација, така што миленичињата не се затнати во кутијата, дизајнот на шипки со прилагодлива легура со три дела, дизајнот со топло срце е поинтимен2.

Параметри на производот

Size:
43*25*40CM
Material:
Polyester
Color:
orange
Style:
portable, lever pulley
Applicable objects:
small and medium pets
This package includes:
1x Shoulder Pet Backpack:
1x tie rod mixing wheel:
1x cashmere pad:
If you have any questions, please feel free to contact us via email, and our team will contact you via email within 24 hours. :
Слична стока