.

.

Зитекс Топло Зимско Домашно Милениче Дебели Ќебиња Корално Руно Мек Допир Боја На Виножито Голема Големина Куче Мачка Кревет Ќебе Душек За Спиење Производи За Мил?

Зитекс Топло Зимско Домашно Милениче Дебели Ќебиња Корално Руно Мек Допир Боја На Виножито Голема Големина Куче Мачка Кревет Ќебе Душек

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

?●Висококвалитетен материјал● тоа му дава на вашето домашно милениче удобно чувство и е навистина добар избор за вашето домашно милениче да спие добро Дебелината е умерена, не само за зимата, туку и за пролетта и есента. Го одржува вашето домашно милениче топло додека спиете внатре и на отворено. ?€Лесно за чистење q : овој комплет што може да се пере поддржува машинско перење и миење раце. Не е лесно да исчезнат и да се намалат по миењето, а површината кадифен не е лесно да се фрли и пилинг. ?①Патувања и Активности На Отворено+ : Лесно преклопени или навивани. Тоа е идеален придружник за постелнина за кампување на вашето домашно милениче, патување или какви било други активности на отворено. ?●Лесна Нега : прашина, влакна од домашни миленици или плунка? Нема потреба да се грижите. Ова меки ќебе за кучиња може да се пере во машина. Само исчистете го на нежен циклус и исушете го на ниско ниво!. ?① Применливи ставки : ова ќебе се користи за кучиња, мачки, зајаци и други мали животни. Може да се користи и за деца, постари лица, членови на семејството, стилски и топол, така што вашето домашно милениче може да поминува квалитетно време со вас. ?●Висококвалитетен материјал● тоа му дава на вашето домашно милениче удобно чувство и е навистина добар избор за вашето домашно милениче да спие добро. Дебелината е умерена, не само за зимата, туку и за пролетта и есента. Го одржува вашето домашно милениче топло додека спиете внатре и на отворено. ?€Лесно за чистење q : овој комплет што може да се пере поддржува машинско перење и миење раце. Не е лесно да исчезнат и да се намалат по миењето, а површината кадифен не е лесно да се фрли и пилинг. ?①Патувања и Активности На Отворено+ : Лесно преклопени или навивани. Тоа е идеален придружник за постелнина за кампување на вашето домашно милениче, патување или какви било други активности на отворено.

Параметри на производот

Слична стока