.

.

Utотол Кревети За Кучиња За Големи Кучиња, Голем Кревет За Кучиња Што Може Да Се Пере, Мек Голем Кревет За Кучиња За Големо Средно Мало Кученце Пријатен Кревет За Мач?

Utотол Кревети За Кучиња За Големи Кучиња, Голем Кревет За Кучиња Што Може Да Се Пере, Мек Голем Кревет За Кучиња За Големо Средно

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

[XXL-Големина Дизајн За Големи Кучиња] : Супериорен Superономски ортопедски дизајн, умерен мек подигнат раб промовира крајно чувство на удобност, обезбедува оптимална ортопедска поддршка за вратот и главата на домашните миленици Подлогата со висока густина обезбедува силна поддршка за мекост, супер-мекото пп полнење нуди олеснување на болката во зглобовите и мускулите. Голем простор за спиење дизајнот на отворен душек, исто така, им дава на миленичињата многу простор за спиење во различни позиции. [Материјал Со врвен Квалитет/Не-Лизгање е исто така достапен Во L Големина(за мало куче), XL Големина(За средно куче), XXL Големина (ЗА Големо куче), XXXL Големина(За Екстра Големо/Џамбо/Џамбо Плус/ џиновско куче). [Лесно За Перење/Чистење] : големиот кревет За Кучиња може Да Се пере Во Машина како целина, но препорачуваме миење раце(без отстранлив капак). Значајно е што целосно го исуши креветот за кучиња во машина за сушење директно по миењето и не се суши на Воздух, за лесно да се врати и одржи претходната форма. Остатоци од кучешки влакна не е лесно да се закачат на површинскиот материјал на креветот за кучиња, лесно се чисти, одржува чист и сув.

Параметри на производот

Слична стока