.

.

Товвилд Нослива Пумпа За Гради Без Раце - Електрични Преносни Безжични Пумпи За Гради, 3 Режими &засилувач; 9 Нивоа Пумпа За Млеко За Доење, Прилагодлива Безболна Фун?

Товвилд Нослива Пумпа За Гради Без Раце - Електрични Преносни Безжични Пумпи За Гради, 3 Режими &засилувач; 9 Нивоа Пумпа За Млеко За Доење,

DEN 554.88

Пристапност
Залиха

Функција за автоматска Меморија-запомнете го вашиот избор Паметниот автоматски режим започнува со масажа, автоматски се претвора во режим на пумпање гради по 2 минути и 30 минути автоматско исклучување,можете да изберете и интензитет, 9 брзини се доволни за да ги задоволат вашите потреби. Тивок и Моќен-Низок шум помалку од 40d B, исто толку тивок како и шепотењето. 1200mah голем капацитет, интерфејс За полнење Тип-Ц, може целосно да се наполни за 2 часа и да се користи 5-6 пати за 30 минути секој пат. Бпа Бесплатни силиконски-меки премиум силиконски и безбедни материјали погодни за Кожата можат да го заштитат здравјето на секоја мајка и бебе. Пумпа За Гради Без Раце е совршена за зафатени мајки, ви овозможува да го пумпате мајчиното млеко при готвење, работа, читање и играње деца, јога итн. Се препорачува двете пумпи за гради да се користат за да заштедат повеќе време.

Параметри на производот

Слична стока