.

.

Кисангел Бебе Шишиња Бебе Шишиња Налепница Етикети 5 парчиња Млеко Кеси За Млеко Кеси За Мајчино млеко Бебе Шише Етикети Мајчино Млеко Етикета Мајчино Млеко Храна ?

Кисангел Бебе Шишиња Бебе Шишиња Налепница Етикети 5 парчиња Млеко Кеси За Млеко Кеси За Мајчино млеко Бебе Шише Етикети Мајчино

DEN 772.64

Пристапност
Залиха

НАЛЕПНИЦИ ЗА МАЈЧИНО МЛЕКО : Преферирани материјали, одлични и безбедни, издржливи и практични, водоотпорни и сигурни за употреба НАЛЕПНИЦИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА : Лесни и преносливи, едноставни и практични, погодни за употреба во секое време. ЕТИКЕТИ ЗА ШИШИЊА СО ВОДА : лепливите налепници се многу погодни за организирање и издавање шишиња, помагајќи совршено да се обележат деталите за складирање на мајчиното млеко. ЕТИКЕТИ ЗА ШИШИЊА ЗА БЕБИЊА ТАГОВИ : мазната површина, ракописот нема лесно да избледи, што е многу практично и одлично. ЕТИКЕТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ МАЈЧИНО МЛЕКО : ова е многу погодно за обележување и идентификација на залихите и може да се користи за зачувување на храна, складирање мајчино млеко и многу други места.

Параметри на производот

Слична стока