.

.

Кутија За Прав За Млеко Во Тојвија Држач За Формула За Бебиња Чувар На Формула Пинк Пп Резервоар За Складирање Оризово Брашно Диспензерот За Бебешки Прав Формула К?

Кутија За Прав За Млеко Во Тојвија Држач За Формула За Бебиња Чувар На Формула Пинк Пп Резервоар За Складирање Оризово Брашно Диспензерот

DEN 1361.60

Пристапност
Залиха

Пп ПРЕНОСЛИВ ДИСПЕНЗЕР ЗА ФОРМУЛА Лесно за фрлање, нема повеќе истекување млеко во прав. ПРЕНОСЛИВ ФОРМУЛА КОНТЕЈНЕР Едноставен и дарежлив изглед, практичен дизајн на производот. БЕБЕ ФОРМУЛА ДИСПЕНЗЕРОТ исто така, може да биде добар избор за подарок за вашите пријатели кои поседуваат дете, ќе им се допадне. ФОРМУЛА КУТИЈА Едноставен дизајн контејнер со голем капацитет, може да складира многу работи. КОНТЕЈНЕР ЗА ФОРМУЛА Практична, Мултифункционална и компактна големина, лесно носете за патување. Пакетот Вклучува 1 х Кутија За Млеко 1 х Карактеристики На Млеко-Материјал : Пп Контејнер За Млеко-Големина : 10, 00Х9, 80Х9, 80см/3, 93Х3, 85Х3 Кутија За Држење Формула. - Боја : розов пренослив контејнер за млеко-материјал за Храна обезбедува Здравствена Кутија За Млеко на вашето мало бебе. - раст, но поседува голем капацитет за складирање на многу работи држач за формула за бебиња. - материјал, безбеден и ве молиме бидете сигурни кога користите Формула Кутија. - Лесно за фрлање, нема повеќе дозер за млеко со формула за истекување.

Параметри на производот

Слична стока