.

.

ЈЦБИЗ 27мм Опрема За Качување На Топка За Качување Дрвја Арборист За Качување На Дрво Ретривер Водич За Топчести Јажиња Триење Во Стилот На Прстен За Воздушна Работ?

ЈЦБИЗ 27мм Опрема За Качување На Топка За Качување Дрвја Арборист За Качување На Дрво Ретривер Водич За Топчести Јажиња Триење Во Стилот

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Заштитникот за триење на јажето може да ги заштити дрвјата и да го подобри лизгањето на сидро каблите Може да се отстрани од земјата и широките безбедносни ремени за да се ограничи деформацијата. Изработени од пластика, висококвалитетни и издржливи. Тежи 15 грама, лесен е и лесен за носење. Дијаметар : 27мм; Тежина : 15гр; Материјал : Пластика; Боја : Црна. Спецификација : Тип : Дијаметар На Топката За Качување Дрвја : 27мм Тежина : 15гр Материјал : Пластична Боја : Црн Опсег на примена : Пакетот За качување Дрвја вклучува : 1 х Топка за Качување на јаже алатката за водење топка за обновување на јажето е аеродинамички дизајнирана да помогне да се зголеми опсегот на лансирање делот за поврзување е изработен од материјал со висока јачина, кој има висока отпорност на кинење и висока цврстина На истегнување кул опрема за качување по карпи, качување по дрвја, истражување, местење, планинарење итн.

Параметри на производот

Type:
Tree Climbing Ball
Diameter:
27mm
Weight:
15g
Material:
Plastic
Color:
Black
Scope of application:
Tree climbing
Package includes:
1 x Tree Climbing Ball
The rope recovery ball guide tool is aerodynamically designed to help increase the launch range:
The connection part is made of high strength material, which has high tear resistance and high tensile strength:
Cool climbing equipment, suitable for rock climbing, tree climbing, exploration, rigging, mountaineering, etc :
Слична стока