.

.

Тофику Гроздобер Кутија За Накит Мини Шарки хардвер 75 парчиња Шарки Конектори Со Завртки За Кабинет Фиока Дрвена Кутија Минијатурен Мебел Градите Кутија За Накит ?

Тофику Гроздобер Кутија За Накит Мини Шарки хардвер 75 парчиња Шарки Конектори Со Завртки За Кабинет Фиока Дрвена Кутија Минијатурен Мебел

DEN 190.08

Пристапност
Залиха

МИНИ ШАРКИ - - - може широко да се применат ЗА самостојни предмети за обработка на дрво, кутии за накит, кутии за подароци, мали фиоки и други дрвени кутии ШАРКИ ЗА КУТИИ ЗА НАКИТ - - - со силна и цврста структура, не е лесно да се деформира или скрши, можете да ја користите со многу поголема самодоверба. Мини ПРЕКЛОПНИ ШАРКИ - Дизајниран со ретро и уникатен стил, светла боја дизајн, може да биде како дрвени кутии декорација. МИНИЈАТУРНИ ШАРКИ ЗА МЕБЕЛ - - - Усвоени со висококвалитетен материјал, безбеден, практичен и издржлив за временски период за употреба. ШАРКИ ЗА КУТИИ ЗА ГРАДИ - - - Висока цврстина, добри и стабилни перформанси, лесни за отворање и затворање на дрвените кутии, ви носат добро користејќи чувство. МИНИ ШАРКИ - - - може широко да се применат ЗА самостојни предмети за обработка на дрво, кутии за накит, кутии за подароци, мали фиоки и други дрвени кутии. ШАРКИ ЗА КУТИИ ЗА НАКИТ - - - со силна и цврста структура, не е лесно да се деформира или скрши, можете да ја користите со многу поголема самодоверба. Мини ПРЕКЛОПНИ ШАРКИ - Дизајниран со ретро и уникатен стил, светла боја дизајн, може да биде како дрвени кутии декорација. МИНИЈАТУРНИ ШАРКИ ЗА МЕБЕЛ - - - Усвоени со висококвалитетен материјал, безбеден, практичен и издржлив за временски период за употреба.

Параметри на производот

Слична стока