.

.

Амортигвадор Армарио Кочина 120н, 1 парчиња Поддршка За Подигнување На Вратата За Поддршка На Мебел Гас Пролет Шкаф Шарки Капак Престој Кабинет Врата Кујна)

Амортигвадор Армарио Кочина 120н, 1 парчиња Поддршка За Подигнување На Вратата За Поддршка На Мебел Гас Пролет Шкаф Шарки Капак Престој

DEN 149.44

Пристапност
Залиха

[Функција] : за лесно отворање на вратите на кујнскиот кабинет За подигнете ги панелите на вратите на кабинетот. [Издржлив За употреба] : конекторот е густ и издржлив и е погоден за домашна употреба. [Добри Перформанси] : употреба на глава НА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ отпорни на абење, сеопфатни перформанси, висока јачина на удар, хемиска стабилност, добри електрични перформанси. [Апликација] : Погоден За вратата, кабинети за домаќинство, така што вратата може да се отвори со удобно амортизација полека отворена. [Купете Со Доверба] : ние гарантираме количина и квалитет на нашите производи. Ако имате какви било проблеми по добивањето на нашите производи, ве молиме контактирајте не навреме и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро и соодветно ќе ви надоместиме. [Функција] : за лесно отворање на вратите на кујнскиот кабинет. За подигнете ги панелите на вратите на кабинетот. [Издржлив За употреба] : конекторот е густ и издржлив и е погоден за домашна употреба. [Добри Перформанси] : употреба на глава НА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ отпорни на абење, сеопфатни перформанси, висока јачина на удар, хемиска стабилност, добри електрични перформанси. [Апликација] : Погоден За вратата, кабинети за домаќинство, така што вратата може да се отвори со удобно амортизација полека отворена. [Купете Со Доверба] : ние гарантираме количина и квалитет на нашите производи. Ако имате какви било проблеми по добивањето на нашите производи, ве молиме контактирајте не навреме и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро и соодветно ќе ви надоместиме. Карактеристики : за лесно отворање на вратите на кујнскиот кабинет.

Параметри на производот

Condiiton:
100% Brand New
Color:
Silver gray
Material:
ABS brace + zinc alloy plus iron
Total length:
26.3 cm (appr.)
After compression:
17 cm (appr.)
Packing:
OPP bag
With packaging weight:
115gPressure
Package Included:
1 x Gas Stay Hinge5 x Screw:
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement. of pictures. :
Слична стока