.

.

Лента за транзиција на подот за јаз, лента за транзиција на тротоарите за влезната врата на вратата, Т-обликување Екстра широки ленти за поврзување на јазот, редукт?

Лента за транзиција на подот за јаз, лента за транзиција на тротоарите за влезната врата на вратата, Т-обликување Екстра широки ленти за

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

【Единствен дизајн】 : лентите за подните капаци имаат дизајн на површината на жито од дрво, што може да обезбеди поголема убавина Поврзете се на нерамномерен кат со висина разлика од не повеќе од 3мм. 【Алуминиум, оптоварување 660 bs】 : лентата за транзиција на подот од жито од дрво направена од алуминиум со голема јачина, која нема да 'рѓа, издржлив алуминиум што ќе издржи на сообраќајни области со високи стапала во домот. И може да поддржи до 300 килограми/ 660 фунти. 【Инсталација без удар】 : На овој производ не му се потребни завртки за затегнување, и тој е инсталиран со силен лепак, кој е без проблеми со удирање и едноставна инсталација. Може да го прилагоди и слободно според вашите потреби. 【Мулти-намена】 : Подот се користат за влезови, влезови во просторијата, декорација на теписи, рабови на скалила, транзиции, ламинати или други места каде што се пресекуваат две нерамнини подни површини. Service Услуга по продажбата】 Ве молиме слободно контактирајте не ако имате проблем за вашата нарачка. Ние ќе одговориме и ќе ги решиме вашите сомнежи во рок од 24 часа. Рампата за лента за транзиција на подот е совршена за вратите да создадат мазна, цврста и без цвест површината за инвалидска количка, скутер, шетач и трска.

Параметри на производот

- Material:
Aluminum alloy
- Product Size:
- Length:
90-150cm/35.4-59.1in
- Total width:
4cm/1.6in
- Height:
0.8cm/0.3in
- Thickness:
0.15cm/0.06in
- Bearing capacity:
300kg/ 660lbs
- Scope of application:
All kinds of floors/tiles/furniture
Features:
- Made from high-Strength, rust-Proof aluminum.:
- Creates a smooth, sturdy, and seam-Free transition.:
Package Include:
- 1× Floor Transition Strip :
Tips:
- Please contact us if you have any questions.:
- Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above.:
- Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
Слична стока