.

.

Држачи за Ролни за ткиво, Решетка За Тоалетна Хартија, Алуминиумска Легура 32см Држач за Тоалетна Хартија Монтиран На Ѕид Држачи За Ролни За Тоалетно Ткиво За Бања К?

Држачи за Ролни за ткиво, Решетка За Тоалетна Хартија, Алуминиумска Легура 32см Држач за Тоалетна Хартија Монтиран На Ѕид Држачи

DEN 432.00

Пристапност
Залиха

●Висококвалитетни Материјали●држачот за хартиена крпа е конструиран од алуминиумска легура со црна завршница, издржлив материјал за заштита од корозија и ' рѓа, можете да го користите со доверба ①Надградениот Дизајн Е Хоризонтален Или вертикален и двете се достапни за монтирање, приспособувајќи дизајн против ротација за да се задржи хоризонталната или вертикалната насока. ●Фини Занаети+мат црна завршница, користејќи еколошка боја, помина 48-часовен тест за прскање со сол, мазна површина, создавајќи едноставен и елегантен изглед, може да ви даде добро искуство со користење. `+Лесна Инсталација Сите хардверски фитинзи се вклучени во пакетот, можете да уживате во процесот на инсталација, инструкцијата за инсталација ќе ви помогне во голема мера, заштедете време и енергија. ●Широка Примена●држачот за тоалетна хартија може да се користи за кујна,канцеларија,бања,аплицирајте за мазна и рамна површина како што се керамичка плочка,нерѓосувачки челик,стакло,мермер итн.

Параметри на производот

Item Type:
Toilet Paper Holder
Material:
Aluminum Alloy
Size:
Approx. 32cm/12.6in
Colour:
Black
Weight:
Approx. 304g/10.7oz
Purpose:
Paper Towel Holder
Package List:
2 x Toilet Paper Holder:
2 x Screw:
2 x Expansion Pipe:
2 x Decor Cap:
Слична стока