.

.

90 степени табела шарка за лифт за заклучување Поддршка за поврзување на кабинет за приклучување на столчето за продолжување на мебелот за хардвер додатоци за хард?

90 степени табела шарка за лифт за заклучување Поддршка за поврзување на кабинет за приклучување на столчето за продолжување на

DEN 1401.60

Пристапност
Залиха

Боја : Црна бронза Дебелина на страничниот панел : 18мм. Е прилагодено : да. Број на модел : X201803-B164. Материјал : железо. Боја : Црна бронза. Дебелина на страничниот панел : 18мм. Е прилагодено : да. Број на модел : X201803-B164. Материјал : железо. Спецификации на предметите : Дебелина на страничниот панел : 18 MMIS Прилагодено : Ey Model Број : X201803-B164 Material : Ironbarrel должина : Dork Diy Supplies : Woodworking origin : Chinacertification на копното : Nonestyle : мебел Hingefunction : само-заклучување на шарките за заклучување : 90 степени на стапалата на нозете на нозете : Hydraulic Rodapplication : LIFT RODINTALLATION : LIFT RODINTALLATION : LIFT RODINTALLANION Buffertitle на вратите : Име на пропродукцијата на кабинетот : Поддршка на вратата на вратата : Поддршка за поддршка на пропродукција Тип : Мебел Хардверс Прилагодено : Да.

Параметри на производот

Слична стока