.

.

PHASFBJ 5pcs Притисни Копче Кабинетот Фиока Брава, Фаќа и Брави Без Клуч Вратата Шкаф Заклучување Копчето, За Мебел Притисни Копчето За Заклучување, Кабинет, Без Клуч, За?

PHASFBJ 5pcs Притисни Копче Кабинетот Фиока Брава, Фаќа и Брави Без Клуч Вратата Шкаф Заклучување Копчето, За Мебел Притисни Копчето

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Спречува јахти, чамци и R да се движат додека се движат, предизвикувајќи вратите на кабинетот и вратите на багажникот да се отвораат Само притиснете го копчето за да ја заклучите вратата и повлечете го копчето за да ја отворите вратата. Копчињата може да се користат за отворање и затворање на вратите, а може да се користат и како рачки на кабинетот. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : бравата на клучот е изработена од силна легура на цинк и абс материјал, издржлив, чист, без брус, без ' рѓа, отпорен на корозија и може да се користи долго време. ДИЗАЈН НА КЛУЧЕВИ : прекинувачот е флексибилен и лесен за употреба и може да се заклучи и отклучи со клуч. Се што треба да направите е да го притиснете копчето, притиснете ја бравата и повлечете го копчето за да ја отворите вратата. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : лесна инсталација, фиксирање на завртки, безбедна и сигурна. Само инсталирајте ја бравата во положбата што одговара на бравата и вратата. СПЕЦИФИКАЦИИ : 5 Цинк Легура Предвремени Брави се вклучени во пакетот. Секоја брава доаѓа со 4 завртки, 1 резервен капак и 1 браник плоча. Таа е погодна за различни лисја на вратите со дебелина од 14-16мм и дијаметар на дупката на вратата од 20мм. Опис На Производот : 1. Заклучување без клуч за семејниот Р. живот : Кажете збогум на возењето, работите во фиоката ќе се тресат и јазол. Подобрете ги перформансите на приватноста, без клуч, отворете и затворете во секое време. Статус : Откако ќе заврши инсталацијата, притиснете го копчето отклучи и потоа притиснете го копчето за да го затворите копчето.

Параметри на производот

Material:
ABS + chrome plating (tough and durable, environmentally friendly)
Plate thickness:
14 to 16 mm
Aperture:
20mm
Locking screw hole distance:
Approx. 36.19 mm
Packing list:
Keyless button lock x 5 screws (each lock includes 2 long screws and 2 short screws):
installation steps:
1. Drill a 20mm hole and install the ring:
2. Install the lock seat through the hole from the inside of the drawer:
3. Use a Phillips screwdriver (60mm from the edge) to secure the lock with the longer screw:
4. Attach the L latch to the latch plate with the short screw. The tabs and latches must be in the correct position for a successful installation. :
Слична стока