.

.

Muelnmey 50AMP кутија за излез на електрична енергија, 125/250Volt NEMA 14-50R сад на отворено идобивање и водоотпорно за електрични возила, генератори, машини за заварување, итн.

Muelnmey 50AMP кутија за излез на електрична енергија, 125/250Volt NEMA 14-50R сад на отворено идобивање и водоотпорно за електрични

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Спецификации : NEMA 14-50 R рецепт со заштитен приклучок за напојување Параметри : Наведен ETL, 50 AMP 125/250 Volt, 3pole 4wire заземјен вид IP66 заштита. Лесно за инсталирање : Имаме детални методи за инструкции и инсталирање на производи во пакетот на производи, кои се едноставни и лесни за ракување. Одлично десетирање : кутијата за заштита на приклучокот за напојување изработена од нови висококвалитетни PP и PVC материјали ја заменува традиционалната заштита на железо кутии, со лесен и цврст изглед.ЕНЦЛОСТАВНА МАТЕРПОФОР и РУСТПОР, одлична заштита за економијата на внатрешниот приклучок за напојување. Широко користено : високо-должноста NEMA 14-50 R сад, тој е погоден за електрични алатки и уреди со голема моќност, замена на вашите приклучоци за дома/отворено за да се обезбеди електрична безбедност и може да се користи за повеќето рекреативни возила, електрични куќи, генератори, машини за заварување , Итн. Спецификации : NEMA 14-50 R рецепт со заштитен приклучок за напојување. Параметри : Наведен ETL, 50 AMP 125/250 Volt, 3pole 4wire заземјен вид IP66 заштита. Лесно за инсталирање : Имаме детални методи за инструкции и инсталирање на производи во пакетот на производи, кои се едноставни и лесни за ракување. Одлично десетирање : кутијата за заштита на приклучокот за напојување изработена од нови висококвалитетни PP и PVC материјали ја заменува традиционалната заштита на железо кутии, со лесен и цврст изглед.ЕНЦЛОСТАВНА МАТЕРПОФОР и РУСТПОР, одлична заштита за економијата на внатрешниот приклучок за напојување. Широко користено : високо-должноста NEMA 14-50 R сад, тој е погоден за електрични алатки и уреди со голема моќност, замена на вашите приклучоци за дома/отворено за да се обезбеди електрична безбедност и може да се користи за повеќето рекреативни возила, електрични куќи, генератори, машини за заварување , Итн.

Параметри на производот

Слична стока