.

.

Комплет за напојување на кабелот за отстранување на отпадоци HQRP, компатибилен со Insinkerator CRD-00 Badger, Compact, Cover-Control-Plus, Essential, Excel, Select, Select Plus, Septic Assist, Superess, 16-AWG, 3-FT, UL наведе?

Комплет за напојување на кабелот за отстранување на отпадоци HQRP, компатибилен со Insinkerator CRD-00 Badger, Compact, Cover-Control-Plus,

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Комплет за кабел за замена на HQRP® ; Овој комплет за кабел за напојување е лесен за инсталирање. UL наведен; Должина на кабелот за напојување : 3-метри, големина на жица : 16-awg, 3-жици ;. 1 година гаранција! Лесен за инсталирање ;. Комплет за напојување со кабел за отстранување ѓубре компатибилен со Insinkerator Badger, Compact, Cover Control Plus, Essential, Excel, Изберете, Изберете Плус, Септичка асистенција, Врховно. Комплет за кабел за замена на HQRP® ;. Овој комплет за кабел за напојување е лесен за инсталирање. UL наведен; Должина на кабелот за напојување : 3-метри, големина на жица : 16-awg, 3-жици ;. 1 година гаранција! Лесен за инсталирање ;. Комплет за напојување со кабел за отстранување ѓубре компатибилен со Insinkerator Badger, Compact, Cover Control Plus, Essential, Excel, Изберете, Изберете Плус, Септичка асистенција, Врховно. HQRP комплет за напојување на кабелот за отстранување на ѓубрето, компатибилен со Insinkerator CRD-00 Badger, Compact, Cover-Control-Plus, Essential, Excel, Select, Select Plus, Septic Assist, Superess, 16-AWG, 3-FT, UL наведен.

Параметри на производот

Слична стока