.

.

Различен шеф бел 400 грам калај 84410508

Различен шеф бел 400 грам калај 84410508

DEN 292.48

Пристапност
Залиха

Соединение за спојување на цевки И услугите со топла и ладна вода со притисоци до 7 бари и температури до 200 степени C. Соединението е идеално за примена на сите видови на зглобови на цевководи каде треба да се одржи квалитетот на водата. Погоден за употреба на компресиран воздух, природен гас, пареа и не-преносни услуги за топла и ладна вода. Шефот Вајт соединение за спојување на шефот Вајт е добро познат како соединение за спојување на цевки што не е чиста и лесна за примена, делува како лубрикант, додека зглобот се склопува и затегнува и не поставува напорно овозможувајќи лесно расклопување за последователни измени на цевките. Boss White е во согласност со BS6956 Дел 5, 1992 година. Соединението е олово и небитно и нема да се влошат. Погоден за употреба на компресиран воздух, природен гас, пареа и не -преносни услуги за топла и ладна вода.

Параметри на производот

Слична стока