.

.

УНИХЕ Елита СО2 Инфлатор За Велосипеди Гума-Одговара На Преста И Шредер Вентил, ВЕЛОСИПЕДСКА ГУМА СО2 Пумпа За Патишта И Планински Велосипеди - Вклучен Изолиран Рак?

УНИХЕ Елита СО2 Инфлатор За Велосипеди Гума-Одговара На Преста И Шредер Вентил, ВЕЛОСИПЕДСКА ГУМА СО2 Пумпа За Патишта И Планински

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Зашрафете ЈА касетата СО2 во главата Притиснете го копчето за да го ослободите воздухот. Чувајте еден месец откако ќе се пробие кертриџот. ЛЕСЕН ДИЗАЈН-Само 0,6 мл. Лесен за носење. Ева пена ракав(само за 16г касети) вклучени за спречување на замрзнати прсти при работа. НАДУВАЈТЕ ЈА ГУМАТА БРЗО-Одговара На Вентилот Преста и Шредер. Дизајниран за кертриџ СО НАВОЈ СО2 (16/20/25гр). ОПЕРАЦИЈА СО ЕДНА РАКА-патентираното Копче За Притискање е најлесното решение за контрола на протокот на воздух. Проверете Како Да Го Снимите Видеото. ИЗГРАДЕН ДА ТРАЕ-Направен од силна и издржлива цпу алуминиумска легура. ПРОФЕСИОНАЛЕН КВАЛИТЕТ-ние сме толку сигурни за квалитетот на нашите производи што обезбедуваме 1 година гаранција доколку имате проблеми со производот. ЛЕСЕН ДИЗАЈН-Само 0,6 мл. Лесен за носење. Ева пена ракав(само за 16г касети) вклучени за спречување на замрзнати прсти при работа. НАДУВАЈТЕ ЈА ГУМАТА БРЗО-Одговара На Вентилот Преста и Шредер. Дизајниран за кертриџ СО НАВОЈ СО2 (16/20/25гр). ОПЕРАЦИЈА СО ЕДНА РАКА-патентираното Копче За Притискање е најлесното решение за контрола на протокот на воздух. Проверете Како Да Го Снимите Видеото. ИЗГРАДЕН ДА ТРАЕ-Направен од силна и издржлива цпу алуминиумска легура.

Параметри на производот

Слична стока