.

.

EYHLKM 40cm Велигденски Венец Со Шарени Јајца Зајаче Ѕид Виси Прозорец Пролет Зеленило Венец За Одмор Влезната Врата Декор

EYHLKM 40cm Велигденски Венец Со Шарени Јајца Зајаче Ѕид Виси Прозорец Пролет Зеленило Венец За Одмор Влезната Врата Декор

DEN 4989.12

Пристапност
Залиха

ПРЕКРАСЕН ВЕНЕЦ ОД РОЗА : овој Вештачки венец од бобинки од роза изгледа многу убаво, живописно и живописно и може да се користи секоја сезона за совршено украсување на вашиот дом ПРЕКРАСНИ УКРАСИ : овој венец од Лисја од зеленило од роза е погоден за различни прилики, и во затворени простории и на отворено. Можете да го ставите на рамката на вратата и каминот, совршен за украсување свадби, сцени, салон, спални соби, канцеларии, трпезарии, роденденски забави и други, создавајќи романтична атмосфера. МАТЕРИЈАЛ : Рачно Изработен венец од цвет од роза е изработен од rан и масен, вклучува вештачки Лист,светла боја и изгледа многу реално. СООДВЕТНА ГОЛЕМИНА : венецот е со дијаметар од 50 см/19,69 инчи, погоден за сезоната пролет лето. Материјал : Пластика, Свила ,atан , Боја : Како Што Е Прикажано На Сликата. ПРЕКРАСЕН ВЕНЕЦ ОД РОЗА : овој Вештачки венец од бобинки од роза изгледа многу убаво, живописно и живописно и може да се користи секоја сезона за совршено украсување на вашиот дом. ПРЕКРАСНИ УКРАСИ : овој венец од Лисја од зеленило од роза е погоден за различни прилики, и во затворени простории и на отворено. Можете да го ставите на рамката на вратата и каминот, совршен за украсување свадби, сцени, салон, спални соби, канцеларии, трпезарии, роденденски забави и други, создавајќи романтична атмосфера. МАТЕРИЈАЛ : Рачно Изработен венец од цвет од роза е изработен од rан и масен, вклучува вештачки Лист,светла боја и изгледа многу реално. СООДВЕТНА ГОЛЕМИНА : венецот е со дијаметар од 50 см/19,69 инчи, погоден за сезоната пролет лето. Материјал : Пластика, Свила ,atан , Боја : Како Што Е Прикажано На Сликата. 16 инчен велигденско јајце зајаче венец венец декор, додадете празнична атмосфера за време на среќниот велигденски празник во вашиот дом, исто така добар декор за пролет.Изработен од cloан, ткаенина и пена, изгледа убаво, живописно реално и lifelike.No потребни се проблеми со чистење или одржување на иглата.

Параметри на производот

Material:
Rattan+Cloth+Foam
Color:
Multi
Size Chart:
Diameter:
40cm/15.75inch
Package Includes:
1 Piece Door Wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Due to different lighting and shooting conditions, the color of the image may differ from the actual product. Please refer to the actual product. :
Слична стока