.

.

Делови на алатка Полиестер магнетна лента за преносни алатки за алатки Електрични зглобни завртки за алатки за алатки за алатки за нокти за вежбање на држачи за по?

Делови на алатка Полиестер магнетна лента за преносни алатки за алатки Електрични зглобни завртки за алатки за алатки за алатки за нокти за

DEN 276.80

Пристапност
Залиха

Боја : Сина Висока магнетна лента. Со магнет, многу е погодно да се апсорбираат завртки и вежбаат малку. Водоотпорен, отпорен на абење, лесен за патување. Силен магнетизам. Може да апсорбира клучеви, шрафцигери, клешти, нокти и други производи од железо. Изработено е од 600 D Оксфордска ткаенина, отпорна на абење, водоотпорен и висок товар. Висока магнетна лента. Со магнет, многу е погодно да се апсорбираат завртки и вежбаат малку. Водоотпорен, отпорен на абење, лесен за патување. Силен магнетизам. Може да апсорбира клучеви, шрафцигери, клешти, нокти и други производи од железо. Изработено е од 600 D Оксфордска ткаенина, отпорна на абење, водоотпорен и висок товар. Penggong магнетна лента за преносни алатки торбички Електричен зглоб алатки за завртки за појас за нокти за вежбање на држачи за поправка на држачи за поправка на хардверски организатор торбички : 1. Висока магнетна лента. Со магнет, многу е погодно да се апсорбираат завртки и бит за вежбање. Водоотпорен, отпорен на абење, лесен за патување. Силен магнетизам. Може да апсорбира клучеви, шрафцигери, клешти, нокти и други железни производи. Изработено е од 600 D ткаенина во Оксфорд, отпорна на абење, водоотпорно и големо оптоварување. Тој е многу погоден за одржување на автомобили, дрвени работници, техничари и така натаму.

Параметри на производот

Слична стока