.

.

Реле за цврста состојба, опсег на контролиран прекинувач за реле за апликација лесен за инсталирање за опрема за компјутерски интерфејс)

Реле за цврста состојба, опсег на контролиран прекинувач за реле за апликација лесен за инсталирање за опрема за компјутерски интерфејс)

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Се користи во голем број на прилики кои бараат доказ за експлозија, доказ за влага и анти -корозија во хемикалија, рудник за јаглен, огномет и опрема за петарда Се користи во голем број на прилики кои бараат доказ за експлозија, доказ за влага и анти -корозија во хемикалија, рудник за јаглен, огномет и опрема за петарда. Лесен за инсталирање и широко користено. SCR и оптоелектронските компоненти, прекинувачот за контакт. Напреден автоматски процес на производство, увезени чипови со висок квалитет, стабилни перформанси. Чист мијалник за топлина на алуминиум, висока топлинска спроводливост, висока спроводливост и силна можност за прекумерна струја. Се користи во голем број на прилики кои бараат доказ за експлозија, доказ за влага и анти -корозија во хемикалија, рудник за јаглен, огномет и опрема за петарда. Се користи во голем број на прилики кои бараат доказ за експлозија, доказ за влага и анти -корозија во хемикалија, рудник за јаглен, огномет и опрема за петарда. Лесен за инсталирање и широко користено. SCR и оптоелектронските компоненти, прекинувачот за контакт. Напреден автоматски процес на производство, увезени чипови со висок квалитет, стабилни перформанси. Чист мијалник за топлина на алуминиум, висока топлинска спроводливост, висока спроводливост и силна можност за прекумерна струја. Напреден автоматски процес на производство, увезени чипови со висок квалитет, стабилни перформанси2.

Параметри на производот

Item Type:
Solid State Relay (AC Control AC)
Control Voltage:
70 280VAC
Load Voltage:
24 480VAC
Load Current:
10A/25A/40A/60A/75A/80A/100A(Optional)
Contact Form:
Normally Open 
On State Voltage Drop:
≤1.5V
On State Leakage Current:
≤2mA
Off State Time:
≤10ms
Insulation Resistance:
500mΩ/500VDC
Ambient Temperature 30℃ +70℃:
Placement Method:
Bolted
Work Indicator:
LED
Size:
Approx. 30 x 44 x 59mm / 1.2 x 1.7 x 2.3in
Package List:
1 x Solid State Relay :
Слична стока