.

.

Регистарска Табличка За Паркирање на автомобили, знак за привремено запирање, Украси За Таблички Со Телефонски Броеви Украсни Украси Погодни За Регистарска Табли?

Регистарска Табличка За Паркирање на автомобили, знак за привремено запирање, Украси За Таблички Со Телефонски Броеви Украсни Украси Погодни

DEN 425.60

Пристапност
Залиха

Структурна стабилност, отпорност на висока температура, не лесно деформирана, можете слободно да составите сопствен број на мобилен телефон Секој ќе ги сака овие слатки додатоци за внатрешни работи на автомобилот : мажи, жени, момчиња, девојчиња, тинејџери. Исклучителен изглед треба само малку простор, тоа е повеќе како убава автомобил додатоци. Мултифункционално : кога паркирате на паркинг, на пат, во парк или привремено паркирате.Ставете ја регистарската табличка за да може некој друг да ве најде. Ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте ме. Опис : Поедноставен дизајн на инсталација. Слободно можете да ги комбинирате вашите сопствени броеви.Скријте го бројот за една секунда, што може да ја заштити приватноста на сопственикот.Исклучителна и компактна : Многу деликатно и прекрасно, мало тело, нема да ја блокира линијата на видот и случајно ќе се совпадне со вашиот автомобил. Употреба на пластични + меки пвц материјали, структурна стабилност, висока температура отпорна на сонце, издржлива, не лесно деформирана.

Параметри на производот

Material:
Plastic + Soft PVC
Size Chart:
15.4x2.9x2.1cm/6.06x1.14x0.83inch:
Package Includes:
1 Set Car Temporary Parking Card Kits:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Слична стока