.

.

Корпа И Послужавник За Пржење На Воздух во рерна, Екстра Голем Послужавник За Крцкање И Корпа Од Нерѓосувачки Челик, Нелеплива Мрежеста Корпа, Корпа За Печење Жица ?

Корпа И Послужавник За Пржење На Воздух во рерна, Екстра Голем Послужавник За Крцкање И Корпа Од Нерѓосувачки Челик, Нелеплива

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

€Крцкави, Па Дури И Греење Q Нашите Мрежести Корпи За Свежина Користат Циркулирачки Проток На Воздух Од 360 Степени За Да Обезбедат Сеопфатна Крцкавост На Храната Што се Готви, Покачената Мрежеста Корпа Прави Топлината Рамномерно Да Циркулира Околу Храната, Готвејќи Крцкав Резултат Без Горење ®Нетоксичен и Безбеден За Миење Садови. Овие лавици за рерна се направени со најквалитетен, високо издржлив нетоксичен материјал за храна, отпорен на топлина 304 нерѓосувачки челик кој е безбеден за миење садови. ●Фокусирајте се На Здравјето+ Помалку Маснотии И Калории, Не се потребни или помалку зачини, масло или путер. Воздух "Пржете" помфрит, татер тотс, стапчиња моцарела и сл. Овозможува поздрава исхрана. Убав шпорет за сланина за микробранова печка. ●Повеќекратна Употреба ● Гнездете го плехот за печење одоздола за да фатите трошки и капе. Корпата за пржење на воздухот во рерната е исто така совршена решетка за ладење за готвење и печење, корпа за скара, исто така корпа за одвод на овошје и зеленчук, исто така, може да постави садови и чаши. Димензии кошница : 12. Длабочина На Кошница : 1. ●Содржина на пакетот ● 2 x Послужавник За Крцкање, 2 x Корпа За Крцкање. Помогнете им на рачките за држење за да ви помогнат лесно да ја држите корпата за пржење со воздух кога ја користите, при завршувањето, дури и можете да ја закачите корпата на ѕидот за заштеда на простор. Висококвалитетна Корпа За Пржење Воздух од Нерѓосувачки Челик За Рерна Изработена од врвен нерѓосувачки челик 304, корпата за пржење со воздух е отпорна на висока температура, нема деформација, издржлива.

Параметри на производот

Слична стока