.

.

Алатки за напојување Doitool Алатки за напојување алатка за половината алатка за половината торба алатка за појас торба алатка за појас торбичка половината на полови?

Алатки за напојување Doitool Алатки за напојување алатка за половината алатка за половината торба алатка за појас торба алатка за појас

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Прилагодливиот појас со тока, овозможува лесно прицврстување или нечистотија, должината на ременот исто така може да се прилагоди, така што ременот се вклопува за различен половината Погоден за градежни работници, изведувачи, столари, рамки, водоводџии, електричар и така натаму. Изработено е со квалитетен материјал, уникатен и прекрасен дизајн и лесен за употреба. Научен дизајн, разумно складирање, може да ги задржи сите видови на вообичаени алатки. Повеќе џебови и јамки, добри помагачи да ги решат вашите алатки, да ги одржуваат организирани. Прилагодливиот појас со тока, овозможува лесно прицврстување или нечистотија, должината на ременот исто така може да се прилагоди, така што ременот се вклопува за различен половината. Погоден за градежни работници, изведувачи, столари, рамки, водоводџии, електричар и така натаму. Изработено е со квалитетен материјал, уникатен и прекрасен дизајн и лесен за употреба. Научен дизајн, разумно складирање, може да ги задржи сите видови на вообичаени алатки. Повеќе џебови и јамки, добри помагачи да ги решат вашите алатки, да ги одржуваат организирани.

Параметри на производот

Слична стока