.

.

ЗРСЈ Водоотпорна Пластична Кутија За Чевли, Проѕирна Кутија За Складирање, Кутија за чевли Со високи Потпетици Од типот на фиока За Домашна Употреба

ЗРСЈ Водоотпорна Пластична Кутија За Чевли, Проѕирна Кутија За Складирање, Кутија за чевли Со високи Потпетици Од типот на

DEN 724.96

Пристапност
Залиха

●Лесен за чистење и склопување Решетката за чевли гарантира дека вашите чевли не се засегнати од прашина, нечистотија и мирис. Ние нудиме две различни бои : бела и црна. Изберете оној што ви се допаѓа за да го направите вашиот живот пошарен. ●Мултифункционалност : не само што може да чува чевли во решетката за чевли, туку и да чува облека, додатоци, играчки итн. во решетката за чевли. Можете да отстраните слој облека така што не само што ќе носи чизми, високи потпетици, туку и кожна чанта или чевли. ●Удобно чувство : оваа кутија за складирање е опремена со елегантни облоги, што е едноставно и едноставно, но сепак создава атрактивна и удобна атмосфера, која може паметно да се совпадне со друг мебел. ● Организирајте чевли и заштедете повеќе простор. Подот не се лизга и чевлите не се лесни за паѓање. Додека ги земате чевлите, тоа исто така ги поддржува. Уредните чевли за складирање можат да заштедат повеќе простор. ● По продажбата : ние се стремиме да ви обезбедиме производи со најдобар квалитет и најдобро искуство на клиентите. Ако не сте целосно задоволни, ве молиме контактирајте не, ние ќе го решиме вашиот проблем овде. Овие кутии имаат целосно проѕирни врати и страни, што го олеснува прегледувањето на содржината. Можете да ги извадите чевлите без да го подигнете капакот. Оваа решетка за чевли гарантира дека вашите чевли се заштитени од прашина, нечистотија и мирис.100% сосема нов, висок квалитет, заштита на животната средина,здравје, Модерен дизајн и извонредна изработка. Мултифункционалноста може да се користи за повеќе наменипроизведени од висококвалитетни материјали, еколошки и може да се користат долго време.

Параметри на производот

Type:
shoe storage box
Size:
34*25*18CM
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that the item is what you need.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inches (1 inch = 2.54cm):
Due to different computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image, thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.
Слична стока