.

.

Мезимикс тенок тркалачки количка за складирање, количка за организатор, 3 нивоа мобилни полици за полици за бања за складирање на алатка за алатка за кујнски бањи з?

Мезимикс тенок тркалачки количка за складирање, количка за организатор, 3 нивоа мобилни полици за полици за бања за складирање на алатка

DEN 675.20

Пристапност
Залиха

【Големина на количката за складирање】 Постојат 2 големини за да изберете, двослојната ултра-тенка количка за складирање е долга 20,8in, ширина 11,8in и висока 20,6in; Трислојната ултра-тенка количка за складирање е долга 20,8in, ширина 20,8in : 11,8in, висина 34,5in, можете да ја купите според големината на вашата локација за складирање 【Едноставен дизајн】 Количката за купување на организаторот има дизајн на корпа за дишење и исцедок, мали предмети нема да се лизгаат, а има универзални тркала на дното на количката за складирање, што е лесно да се движи и без напор и може лесно да се турка на која било позиција и поставена стабилно. 【Пластичен материјал】 Количката за складирање е изработена од пластика со тенок структура од 5,1 инчи, тркалачката количка е опремена со 4 стабилни и трајни тркала, кои можат да ротираат 360 °. 【Добар помошник за складирање】 Организаторот за тркалање во кујната за складирање е погоден за разни прилики, како што се дневна соба, кујна, бања, тоалет, канцеларија, училница, студентски дом и библиотека, обезбедувајќи ви погодност, заштедува многу простор и решавање на неуредни сцени . 【Инсталација и после продажба】 Организаторот и инсталацијата на складирање на кујната е едноставна и удобна, и може лесно да се привлече и да се собере. Ако имате какви било прашања, ве молиме испратете ни е -пошта на време, ние ќе ви обезбедиме најдобра услуга, ве молиме, бидете сигурни да купите!. 【Големина на количката за складирање】 Постојат 2 големини за да изберете, двослојната ултра-тенка количка за складирање е долга 20,8in, ширина 11,8in и висока 20,6in; Трислојната ултра-тенка количка за складирање е долга 20,8in, ширина 20,8in : 11,8in, висина 34,5in, можете да ја купите според големината на вашата локација за складирање. 【Едноставен дизајн】 Количката за купување на организаторот има дизајн на корпа за дишење и исцедок, мали предмети нема да се лизгаат, а има универзални тркала на дното на количката за складирање, што е лесно да се движи и без напор и може лесно да се турка на која било позиција и поставена стабилно.

Параметри на производот

two layers, three layers:
Main downstream platform:
AliExpress
Authorized private brand:
Yes
Functions:
storage, storage
Material:
plastic
Installation mode:
ground mounted
Trade attribute:
domestic trade+foreign trade
Storage scene:
kitchen storage, desktop storage, bedroom storage
Special supply source for cross-border export:
Yes
Packing quantity:
1
Style:
modern and simple
Main sales area:
Europe
Applicable space:
kitchen, bathroom, bedroom, living room, bedside
Imported:
No
Patent:
No
Category:
storage rack, storage rack, sorting rack
Слична стока