.

.

10м лента со лента за електрична лента за домаќинства за фиксирање на електрични апарати за домашни материјали за домашни материјали.

10м лента со лента за електрична лента за домаќинства за фиксирање на електрични апарати за домашни материјали за домашни материјали.

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Добра адхезија, лесна за отстранување, без преостаната лепак или оштетување на површината Направено од високо квалитетен материјал, безопасен за човечкото тело, еколошки и издржлив. Може да ја одржува лепливоста долго време под различна температура и влажност. Може да се користи за да се поправат подвижните делови на фрижидерите, да се поправат електрични уреди, да се спакуваат и да се врзуваат градежни материјали, итн. Лесно да се искинат и да се извадат, добар зафат помага да се спречи кревање или виткање. Спецификација : Тип на ставка : Стептима на тапиматеријал : ПП Боја : Должина на Blue Product : приближно.8ftweight : Приближно.1ozapplication : Фиксни делови за движење на фрижидер, фиксни електрични уреди, пакување и врзување на градежни материјали, засилување на списокот со велосипеди од челик за велосипеди : 1 x ролна лента за лента Забелешка : 1. Ве молиме, дозволете грешка од 1‑2in поради рачно мерење.

Параметри на производот

Item Type:
Strapping Tape
Material:
PP
Color:
Blue
Product Length:
Approx.10m / 32.8ft
Weight:
Approx. 26-30g / 0.9-1.1oz
Application:
Fixed moving parts of refrigerator, fixed electrical appliances, packing and binding of building materials, reinforcement of bicycle steel rims
Package List:
1 x Roll of Strapping Tape
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока